2777
2789
عنوان

کیا حلقه میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 39 پست
یعنی با حلقه انقدر کم کردی؟؟؟ بزن بابا چاق شدن راحته لاغر شدن سخته

اره گلم فقط حلقه میزنم ورزشای دیگه سختمه انجام بدم

بالاتر نوشتم یه کم سبک غذام تغییر کرده وگرنه انقد میخورم تا سیر شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عینه حلقه منه که منم از امروز شروع میکنم 

انشالا واسه شمام مثل من باشه من انقد خوشحال شدم انگیزه گرفتم ادامه بدم آخه قبلا از اون سبک ها گرفته بودم تاثیر نداشت گذاشتمش کنار

صبحانمو تغییر دادم همیشه چای شیرین میخوردم الان  تخم مرغ آبپز یا عسل . و اینکه قبل از خواب سیب ...

وای چقدرعالی من اصلاقندوشکرباچایی نمیخورم،برنجم درهفته یکبارفوقش،البته بجزاین هفته،غذاهام اکثراسبکه ،حلقه ام میزنم ولی مثل اب خوردن چاق میشم😢☹

لطفالایک نکنید،ممنون
وای چقدرعالی من اصلاقندوشکرباچایی نمیخورم،برنجم درهفته یکبارفوقش،البته بجزاین هفته،غذاهام اکثراسبکه ...

واقعا در هفته یه بار برنج؟؟؟ 

کاش بشه منم بتونم در هفته یه بار برنج بخورم اخه من از بچگی سبک غذا خوردنم اشتباهه  مثلا از همون بچگی عادت داشتم هرروز برنج بخورم با خورشت اصلا گوشت نخوردم تاحالا الان سعی میکنم در حد کم کباب تابه ای بخورم اصلا گوشت دوست ندارم بعد صبحانه چای شیرین از وقتی یادم میاد تا 17 روز قبل...  ماست با شکر فراوون یا مربای هویچ و حلواشکر عصرانه میخوردم... کل دندونام پوسیده. بعد همش حرص میخوردم میگفتم چرا روز به روز شکم و پهلوم بیشتر میشه الان که مامانم و میبینم بچگیاش مثل من میخورده تا اینکه اینقد چاق شده هزارتا مریضی گرفته گفتم از الان سبک غذا خوردنم و تغییر بدم و ورزش کنم خدای ناکرده مثل مامانم نشم. 

وای چقدرعالی من اصلاقندوشکرباچایی نمیخورم،برنجم درهفته یکبارفوقش،البته بجزاین هفته،غذاهام اکثراسبکه ...

حلقه ات از این سنگیناس یا سبک 

سبکا اصلا تاثیر نداره ژله ای خیلی خوبه قشنگ شکمو پهلوم و جمع کرده کاملا مشخصه...