2777
2789
عنوان

کیا حلقه میزنن

517 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من 17 روز حلقه میزنم 4کیلو کم کردم 58 بودم شدم 54 حالا میخوام ادامه بدم بشم 50 بنظرتون بعد اون بازم بزنم چون میخوام همون 50 بمونم اگه حلقه نزنم وزنم برمیگرده اگه بزنم نمیخوام دیگه لاغر شم چکار کنم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی من وزنم خوبه فقط میخوام کمرم باریک شه حلقه بزنم؟ نمیخوام وزنم کم شه

گلم حلقه بیشترین تاثیرش همون کمر و باریک میکنه اما اینجوریم نیس که کلا جاهای دیگه بدن ثابت بمونه 

واقعافقط باحلقه؟؟؟ رژیم نگرفتی؟؟؟ درروزچقدرحلقه میزدی؟؟؟

صبحانمو تغییر دادم همیشه چای شیرین میخوردم الان  تخم مرغ آبپز یا عسل .

و اینکه قبل از خواب سیب میخورم و بعد از بیدار شدن آخه من اصلا میوه و اینا نمیخوردم الان دیگه میخورم

و اینکه ما هرروز و هروز حتما برنج میخوریم بیشتر وقتا هم شام برنج بود هم ناهار الان فقط ناهار و برنج میپزم شام و املت و سیب زمینی بخار پز و اینا نمیدونم اینا رژیم محسوب میشه یا نه اما اصلا به خودم گشنگی ندادم غذام و تصمیم داشتم کمتر کنم اما مثل همیشه میخورم فقط یه کم سبک غذام تغییر کرده وگرنه تا سیر سیر بشم میخورم دو یا سه بار در روز حلقه میزنم 20 الی 30 دقیقه هربار 

خیلی ممنون گلم پس تا عید هرروز بزنم بعد اون یه روز در میون... 

اره عزیزم خیلیم عالی نتیجه گرفتی موفق باشی گلم 💚

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️