2777
2789

سر کارم از هندزفری استفاده میکنم چند تا برنامه دانلود کردم ولی هیچکدوم صدای کلاس که از هندزفری پخش میشه رو ضبط نکردن

ممنون میشم راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانش اموزم ولی خود کلاس رو دبیر ضبط میکنه! و برامون تو کانال ها میفرسه

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
مگه خود استاد کلاس رو ضبط نمیکنه؟ 

نه ضبط نمیکنه میگه عین کلاس های حضوری خودتون جروه بنویسین خیلی حساسه رو حضور غیاب ده دقیقه یه بار میپرسه متوجه شدین همه باید بگیم بله که بدونه همه حاضرن😑

نه ضبط نمیکنه میگه عین کلاس های حضوری خودتون جروه بنویسین خیلی حساسه رو حضور غیاب ده دقیقه یه بار می ...

چقد رو مخهههههههههههه

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
اره بخدا دوبار بپرسه متوجه شدین نگی بله مستقیم از نمره پایان ترمت کم شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مثل معلم ریاضی ما😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود