2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قرص اورژانسی اسمش روشه زمان اورژانسی باشه استفاده میشه و مصرف دوبار بیشتر درسال خطرناکه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

و اینکه روز پنجم پریودیتون همونطور ک میگید تموم شده باشه بازم اون زمان دوران امن رابطه س و اگه نخوردید هم مشکلی نداره 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
و اینکه روز پنجم پریودیتون همونطور ک میگید تموم شده باشه بازم اون زمان دوران امن رابطه س و اگه نخورد ...

منظورم همین بود عزیزم اتفاقی پیش اومد باید بخورم حتما یا اگه نخورم موردی نداره چون زمان تخمک گذاری که نیست

لعنت به این قرص.نخوردوستم همه هورمونای منو به هم ریخت و باعث تنبلی تخمدانم شده.فقط یبارخوردم

عزیزم من امشب تازه پریودم تموم شده بود موقع رابطه مواظب نبودیم شرمنده واضح گفتم باید بخورم یا نه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

منظورم همین بود عزیزم اتفاقی پیش اومد باید بخورم حتما یا اگه نخورم موردی نداره چون زمان تخمک گذاری ک ...

نه زمان تخمک گذاری نیست عزیزم همین الان میخوای خیالت راحت بشه اپلکیشن مینت رو نصب کن زمان اخرین پریودیت و دوره قاعدگیتو ثبت کن 

ک هم زمان تخمک گذاریتو بدونی و هم زمان امن رابطه رو قرص اورژانسی خیلی عوارض داره نخور عزیزم 

عزیزم من امشب تازه پریودم تموم شده بود موقع رابطه مواظب نبودیم شرمنده واضح گفتم باید بخورم یا نه مشک ...

زمان تخمک گذاری نیست عزیزم.سعی کن نخوری چون افتضاحه

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

نه زمان تخمک گذاری نیست عزیزم همین الان میخوای خیالت راحت بشه اپلکیشن مینت رو نصب کن زمان اخرین پریو ...

ممنون گلم شرمنده تازه پسرم و از شیر گرفتم تا حالا پیش نیومده بخوام استفاده کنم اصلا تحمل بارداری دوباره رو ندارم

ممنون گلم شرمنده تازه پسرم و از شیر گرفتم تا حالا پیش نیومده بخوام استفاده کنم اصلا تحمل بارداری دوب ...

دشمنت عزیزم چرا شرمنده