2777
2789

درد نداره ولی تو عکس عفونت نشون داده. کنار لثه ام هم ورم کرده

اگه باردار بشم خطرناکه بخاطر عفونتش؟

حیفم میاد بکشمش

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکش برو ریشه درمانی خیلی طول نمیکشه اذیت هم نداره اما اگه بخوای بااون دندون باردار بشی خدانکرده بارداری رو زهرمارت میکنه دیدم که میگم

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 

قبل بارداری برو درستش کن کار دستت نده

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
بکشمش؟ خیلی خرجش کردم😢

اگر عصب کشی کردی سخت میشه بدون کشیدن  عفونت را برطرف کرد 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بخاطر عفونتش. میگن تو بارداری خطرناکه

نشنیده بودم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
منم یه دندون دارم اندو مجدد میخواد اصولا دندونای که ریششون کیست میاره علنا تخریب شدن

مال شمام عفونت داره؟

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت