2777
2789
عنوان

دکتر طب فیزیک تهران

349 بازدید | 4 پست

سلام.مامانم دیسک کمرش زده بیرون و تنگی کانال هم داره.دکتر ارتوپد گفته باید عمل بشه.۱۰جلسه فیزیوتراپی‌هم رفت اثر نداشت.الان میخام ببرمش دکتر طب فیزیک بلکه بدون عمل خوب بشه.خواستم از شهرام قاسمی نوبت بگیرم که هیچوقت جواب نمیده و حضوری رفتم گفته تا آخر تابستون پره.سرچ کردم تو اینترنت بین دکتر امیرحسین یزدانی و دکتر فروغ و دکتر اسکویی موندم.کسی تجربه ای از این دکترا داره کدومش بهتره نوبت بگیرم.همینطور دکتر مغزواعصاب و ستون فقراتم اگه سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم.خواستم از کتابچی نوبت بگیرم اونم کسی جواب نمیده

عملش منطقی تره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عمل کنه دیگه نمیتونه کاری کنه که.مستاجریم.اثاث کشی و کلی کار هست

الانم با این وضعیت اگر کار کنه بیشتر نیازمند عمل میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️