2777
2789
عنوان

براورده شدن حاجت

1286 بازدید | 39 پست

یه حاجت ۶ ساله دارم که خیلیییییی براش دعا و نذر کردم الان خیلی بهش نزدیکم اما هنوز نشده😔

چه پیشنهادی دارین انجام بدم؟؟

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب اتاق رو تاریک کن 

شمع روشن کن به نیت خواسته ت و بذار کامل بسوزه

و در مدتی که شمع در حال سوختنه به شعله ش نگاه کن و متمرکز شو رو این باور که حتما به خواسته ت میرسی چون خدا اینو میخواد

اگر دعایی چیزی هم میخوای بخونی موقع شمع روشن کردن بخون

هر شب اتاق رو تاریک کن  شمع روشن کن به نیت خواسته ت و بذار کامل بسوزه و در مدتی که شمع در حال ...

واقعا؟؟شما این کارو انجام دادی؟؟

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
چند بار باید باشه؟

اصلش چهارده هزارتاست نیت میکنی توچهارده روز روزی هزارتا وبعداین چهارده هزارتاروهدیه میکنی امام جواد ان شالله جواب میگیری واقعاذکرخوبیه همه ازش نتیجه گرفتن

واقعا؟؟شما این کارو انجام دادی؟؟

بله ! البته نمیدونم بخاطر این بود یا نه

چون قبلش مث شما هزار جور دعا و نذر و چله انجام داده بودم

ولی فکر میکنم وقتی باور محال بودن خواسته م رو از خودم دور کردم بهش رسیدم

و اینکه کلا شمع یه فلسفه ی خاصی پشتشه

دیدی تو زیارتگاه ها شمع روشن میکنن ؟ شمع ۴ عنصر طبیعت یعنی آب باد خاک و آتش رو تو خودش داره

خیلی آرامش بخشه

اصلش چهارده هزارتاست نیت میکنی توچهارده روز روزی هزارتا وبعداین چهارده هزارتاروهدیه میکنی امام جواد ...

ممنونم گلم لطف کردی.حاجت روا شی

بله ! البته نمیدونم بخاطر این بود یا نه چون قبلش مث شما هزار جور دعا و نذر و چله انجام داده بودم و ...

ممنونم عزیزم😘

بله ! البته نمیدونم بخاطر این بود یا نه چون قبلش مث شما هزار جور دعا و نذر و چله انجام داده بودم و ...

و البته واقعا انگار برای حاجت دل من خدا خودش پا در میونی کرد چون از نظر من محال محال محال بود !!

امیدوارم شما هم به خواسته ت برسی چون خیلی حس قشنگیه 😍

خدا برای همه بخواد ایشالا