2777
2789

من تقریبا ۳ ماه پیش کات کردم و اصلا هم پشیمون نیستم و اگه برگردم باز همون کارو میکنم 

بعدش هم تمام عکسامونو عکساشو شمارشو همه چیو پاک کردم نمیگم بش فک نمیکنم ولی دیگه برام مهم نیس 

امروز دوستم بم گف تو اینستا انفالوم کرده هی با خودم میگم کاش من زود تر انفالوش میکردم ولی خب من اصن اهمیتی نمیدادم ب این چیزا

ی چیزی که همش بش فک میکنم و حالمو خراب میکنه اینه که نکنه اون هنوز عکسامو داره

خیلی حالم بد میشه وقتی بش فک میکنم 

نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها  میدونم شاید این حرفم خیلی مسخره باشه ولی همش دلهره دارم نکنه ی روزی با عکسام تهدیدم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فیلم خارجیه. اصلا جرعت نداره که تهدید کنه تو رو با عکسا اصلا چطور میخواد تهدید کنه اگه پیام داد ...

نمیدونم بخدا همش بش فک میکنم نمیدونم چیکار کنم اصن حتی از اینکه تو گوشیش داشته باشه و نگاشون کنه حالم بد میشه😭😭😭😭

همه بعدازکات ازعکساشون میترسن منم وقتی کات کردم خیلی می‌ترسیدم ولی کاری نکرد

الآنم سه ماه گذشته مطمعن باش اگه میخاست کاری کنه همون موقع میکردنگران نباش عزیزم

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
دیگه الان این مدل تهدید کردن قدیمی شده مگه تو عکسات ناجور بودن ؟ بعدم میتونی اگه پول داری بدی هکر گا ...

عکس دو نفره ی معمولی بود  نمیدونم چرا اینقد بش فکر میکنم که ممکنه اینکارو بکنه 😭😭😭

نمیدونم بخدا همش بش فک میکنم نمیدونم چیکار کنم اصن حتی از اینکه تو گوشیش داشته باشه و نگاشون کنه حال ...

اصلا نباید حالت بدبشه. فکر کنم تو الان خیلی ناراحتی که آنفالوت کرده بخاطر همین که به این فکر میکنی فکرت جاهای دیگه مث عکس و تهدید و..... هم میره.

همه بعدازکات ازعکساشون میترسن منم وقتی کات کردم خیلی می‌ترسیدم ولی کاری نکرد الآنم سه ماه گذشته مطم ...

مرسی عزیزم❤ ای کاش میشد برم گوشیشو بدزدم عکسامو پاک کنم 😭😭 حالم بد میشه حتی از اینکه داشته باششون