2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میشه یکم ارومم کنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست

اخه یه حرفایی میزنید

عکس ه دیگه.مثلا میخواد چه کار کنه با عکس ؟

مگه الان بیست سال پیشه ؟

مگه اینکه عکسایی باشه که ادم هیج وقت نباید بگیره.(ک بعید میدونم)

الکی افکارتو خراب نکن

Hiraad
اصلا نباید حالت بدبشه. فکر کنم تو الان خیلی ناراحتی که آنفالوت کرده بخاطر همین که به این فکر میکنی ف ...

نه من از همون روزی که کات کردیم به این موضوع فکر میکردم بعد الان که فهمیدم انفالوم کرده احساس میکنم نسبت بهم کینه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم❤ ای کاش میشد برم گوشیشو بدزدم عکسامو پاک کنم 😭😭 حالم بد میشه حتی از اینکه داشته باششون

منم یه فیلم دارم توگوشیش دوستم که تریاک کشیدنواموزش دادم همش همین فکربذهنم میرسه  

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

اولا اصلا نگران نباش و فراموشش کن

دوما اینو واسه وقتی میگم که خدایی نکرده تهدیدت کرد به هیچ وجه نترس چون اگه بدونه ترسیدی بدتر اذیتت میکنه از پیاماش اسکرین بگیر و بگو میرم فتا شکایت میکنم تا پدرتو دربیارن

اخه یه حرفایی میزنید عکس ه دیگه.مثلا میخواد چه کار کنه با عکس ؟ مگه الان بیست سال پیشه ؟ مگه اینک ...

چیمدونم بخدا همش ذهنم میره به این سمت مثلا بفرسته برا مامان بابام بخدا میدونم فکرام خیلی احمقانس

نه من از همون روزی که کات کردیم به این موضوع فکر میکردم بعد الان که فهمیدم انفالوم کرده احساس میکنم ...

آهان ولی بازم نمیخواد خودتو ناراحت کنی چون ارزششو نداره.

مثلامیخواد چیکار عکس ها کنه!

اگه کسی ببینه خودش خیلی تحقیر میشه که عکس گرفته . فوقش باهات میخواست حرف بزنه صداشو ضبط کن بنظرم اصلا نگرانی نداره اگه میخواست کاری بکنه تا الان کرده بود.

خب دیگه کات کردین عادیه که انفالوت کنه و معنیش این نیست که ازت متنفره

آهان ولی بازم نمیخواد خودتو ناراحت کنی چون ارزششو نداره. مثلامیخواد چیکار عکس ها کنه! اگه کسی ببین ...

چیمدونم اینقد احمقم فک میکنم ممکنه بفرسته برا مامان بابام😭😭😭پس بنظرت چرا انفالو کرده

چیمدونم اینقد احمقم فک میکنم ممکنه بفرسته برا مامان بابام😭😭😭پس بنظرت چرا انفالو کرده

نمیفرسته اصلا از کجا میخواد شماره مامان بابات گیر بیاره.

حساس نباش گلم ولش کن واقعا آدم این شکلی افسرده میشه. 

نه من از همون روزی که کات کردیم به این موضوع فکر میکردم بعد الان که فهمیدم انفالوم کرده احساس میکنم ...

بنظر من که فقط حساس شدی نمیخواد خودتو درگیر این چیزا کنی مگه دولت وجود نداره که ی پسر مزاحم دختر بشه!!!!