2777
2789
عنوان

هرکی یه دردی داره تو زندگیش😔

156 بازدید | 24 پست

کسی چه میدونه پروانه ای که میگه و میخنده و به ظاهر زندگیش خوش و خرمه و هیچ غم وغصه ای نداره،چی تو دلش میگذره😔😔

خدایا خودت گفتی هروقت دلت شکست من اونجام ...پس کو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده عشقم ....منم الان در سیلس از مشکلاتم

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤

دست ب دامن امام رضا و امام حسین شو ازشون بخواه تولد اقا امام حسین نزدیکه ان شالله اون روز مادر باشی😁😁

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
قبول دارم من خیلی گنهکارم...پس اینهمه التماس گریه زاری نذر نیاز توسل...کجا میره

منم گناهکارم ولی باور کن همه یه سری مشکل تو زندگی شون دارن اما به این دلیل نیست خدا ولشون کرده شاید یه امتحانه یا حکمت

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

نماز شب میگن خیلی خوبه تو قنوت دعا برای منم یادت نره بانو