2777
2789
عنوان

تا حالا کسی واستون حرف در اورده😬چی گفتن راجبتون

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داییم به خاطر روابط آزادش دستش رو شد و آبروش حسابی رفت ، یه بار تو جمع خانوادگی برای اینکه بگه من تنها نیستم برگشت جلوی ۵ تا داییم و زنداییام و بزرگترا گفت فکر میکنین فقط من این شکلیم فلانی و فلانی ( من و خواهرم و یکی دیگه از دخترای فامیلمون) از من بدترن با صد نفر هستن . ما خودمون خبر نداشتیم چون اونجا نبودیم یکی از زنداییام اومد بهمون گفت . یه جوری خرابش کردم که دیگه مثل سگ از ما میترسه سمت ما  نمیاد . خیلی بی چشم و روئه هنوزم حرص میخورم که همیشه هواش داشتم و وقتی بقیه ازش بد میگفتن پشتش در میومدم

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

اره یکی از جاریهام وقتی عقد بودم کلی حرف در آورده بود برام یکی دیگشونم اوند با آب و تاب پیاز داغش و زیاد کرد و برام گفت کلی داشت ذوق میکرد من مزد هر دوشون رو دادم جفتشون به گریه افتادن .عنتر های بی خاصیت خیلی بهم حسادت میکنن