2777
2789

خانما شماهم وقتی با شوهرتون بحث میکنین و دعوا میکنین ماجرای دعواتون کش دار میشه یا فقط شوهرمن اینجوریه وقتی دعوا میکنیم (که همشم سر خونواده هاس) همون لحظه داد و بیداد میکنیم و قهر میکنیم بعد که اشتی میکنیم دوباره بحثو کش میده تا چند روز حتی چند هفته و یکماه هروقت میشینیم پیش هم باز همون بحثو باز میکنه و حرفای تکراری چند روز پیشو میرنه واقعا خسته شدم از دستش تو این دوسال تمام موهام سفید شده از حرص کم اوردم دیگه😢

خداروشکر سوژه بحث خودبخود برامون پیش میاد

شوهرای شماهم اینجورین یا فقط من باید تحمل کنم اعصابم خط خطی بشه؟؟؟ راهکار بدین موقع بحثای تکراری شوهراتون چکار میکنین؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباس کش بدی خب ت هودت ک متوجه اشتباهتون شدی دیدی اون میخاد دوباره بحث بندازه موضد عو عوض کن و درباره اون هیچ حرفی نزن

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
من شوهرم نه خودم اینطوری ام یه بحثو انقد کشش دادم ک اون دگ خسته شد و قهر کرد از خونه رفت

انقد گاهی کشش میده که به خودکشی فکر میکنم تمام قفسه سینم درد میگیره از ناراحتی

محلش نده بابابگو جرا دنبال بحثی هرچی بوده تموم شده

مشکل اینجاس که بس نمیکنه هی ادامه میده هروقت حرف کم میاره هی تکرار هی تکرار

خودش خسته نمیشه فقط منو خسته میکنه

مشکل اینجاس که بس نمیکنه هی ادامه میده هروقت حرف کم میاره هی تکرار هی تکرار خودش خسته نمیشه فقط منو ...

عجب😒بگو خستم کردی😒😒

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
انقد گاهی کشش میده که به خودکشی فکر میکنم تمام قفسه سینم درد میگیره از ناراحتی

اگر بین زن و شوهری اختلاف باشد به نیت مهر و محبت و رفع کدورت یک بار صلوات فرستاده و سوره نساء را بخوانید و پس از آن یازده بار صلوات بفرستید مُحِبّ هم شوند

دعای زیر را 11 مرتبه بخوانید به این نیت که  محبت شما در دل شخص مورد نظر بیفتد.
بسم الله الر حمن الرحیم وَالضُّحَى وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى وَلَلْآخِرَةُ خَیْرٌ لَّکَ مِنَ الْأُولَى وَلَسَوْفَ یُعْطِیکَ رَبُّکَ فَتَرْضَى أَلَمْ یَجِدْکَ یَتِیمًا فَآوَى وَوَجَدَکَ ضَالًّا َهَدَى وَوَجَدَکَ عَائِلًا فَأَغْنَى فَأَمَّا الْیَتِیمَ فَلَا تَقْهَرْ العجل العجل العجل الساعة الساعة الساعة الوحا الوحا الوحا فلان بن فلان علی حب فلانه بنت فلانه

خواندن آیه 26 سوره ال عمران برای 95 بار و خواستن محبت از خدا نیز بسیار موثر است. 

خواندن کامل سوره طه  و 30 بار خواندن آیه آخر سوره توبه پس از نیمه شب جمعه در  بین زوجین خیلی موثر است.    

۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا وَدود  را بر دو عدد شیرینی یا قند یا آب نبات یا زولبیا بامیه یا مقداری شربت شیرین بخواند  و به انها داده تا از آن بخورند.

ب:بر روی دو شیرینی یا اب نبات یا زولبیا بامیه یک بار سوره واقعه را بخوانید و بلافاصله بعد از آن این را بخوانید و به خوردشان دهید.