2777
2789

سلام بچه ها از وقتی یادم میاد درحال رژیم و ورزش بودم و از وقتی یادم میاد همیشه تو دسته تپل و چاق بودم 😭 واقعا دیگه خسته شدم الان که ۳۷ سالمه دیگه فقط بحث زیبایی نیستا از بیماری تو سن بالا هم میترسم از طرف پدری و مادری ارث دیابت و فشار خون و سکته و .. داریم پدربزرگم از سکته قلبی مادربزرگم سکته مغزی عمم ناراحتی قلبی فوت کردن پدرم الان تو قلبش ۳ تا فنر داره با کلی مشکلات😭 عموی مهربونم الان ۱۱ روزه که بخاطر سکته مغزی بیهوشه 😔

با وجود تمام اینا اشتهام خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم قدم ۱۶۰ وزنم ۸۸ یعنی ۲۸ کیلو اضافه وزن😭😭😭😭

تاپیک لاغری منو عمل کن

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار برای همیشه قال قضیه رو بکن بره....

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
تاپیک لاغری منو عمل کن

اجی به منم کمک کن

خدایا هرگاه دلم رفت تامحبت کسی رابه دل بگیرد،تواورا خراب کردی!خدایا،به هرکه وهرچه دل بستم،تودلم راشکستی!عشق هرکسی رابه دل گرفتم تو قرار از من گرفتی!هرکجا خواستم دل دردمندم راآرامش دهم،درسایه امیدی وبخاطر آرزویی،برای دلم امنیتی به وجود آورم،تو یکباره همه را برهم زدی!ودرطوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی تا هیچ آرزویی دردل نپرورم...توچنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم وبه جز تو آرزویی نداشته باشم و جز توبه چیزی یا کسی امید نبندم وجز درسایه توکل به تو آرامش و امنیت احساس نکنم...خدایا تورا براین همه نعمتت شکر میکنم

رژیم سخت نیس اصول میخواد من خودم تغذیه خوندم و چند ساله تو وزن ۵۵ ثابتم البته الان باردارم و قضیه فرق داره 

کالری شماری کن اب زیاد بخور البته ولرم مزاجتم بشناس خیلی مهمه

اولا چاقی بیماری نیست عزیزم این بیماری ها که گفتی زمینه ارثی و ژنتیکی و محیطی و همچنین براساس استرس ...

همه این آدمای زندگیم که گفتن چاق بودن بعد این مشکلات براشون پیش اومد