2777
2789
عنوان

امشب شوهرم بهم گفت...

1116 بازدید | 47 پست

سلام بچه امشب یه کم با شوهرم همینجور الکی حرفم شد این ده ساله ازدواج کردیم الان ۲۸سالمه امشب بعد ده سال گفت من نه بابامودوست دارم نه مامانم نه تو نه خودم کاملا از ته دلش بود نه از رو عصبانیت یا لج از صمیم قلبش این حرفو زد در حالیکه همیشه بهم میگفت دوستم داره امشب اینجور گفت منم بهش گفتم یعنی دوستم نداری گفت کسی که حتی خودشودوست نداره میشه کسی دیگه رو.دوست داشته باشه منم دیگه اشکتو چشام جم شد دیگه هیچی نگفتم رفتم تو اتاق 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی خیلی از دنیا متنفر میشم و افسردگیم شدت میگیره اینو ب همسرم م. 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

ديگه ادم ها بعضي وقتا حوصله ندارن،واقعا براي چند وقت از خودشون هم خوششون نمياد.درست ميشه عزيزم،مسئله ي خاصي نيست،من خودم يه وقتايي اينطوري ميشم با اينكه عاشق شوهرمم و ميميرم براش

افسرده س مشکلات مالی داره خشم‌ پنهان داره نسب ب خانوادش حس میکنه اگ خوشبخت و پولدار تشده دلیلش خو ...

دقیقا منو گفتی😔

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

خودتو ناراحت نکن حتما ازروناراحتی گفته  اگه جای خواهر من بودی چیکار میکردی شوهرش گند اخلاق دست بزن داره تازگیام با ی زن شوهر دار ریخته روهم خواهرم خیلی ناراحته هرچی بش میگم ولش کن این عنو گوش نمیده سه تا هم بچه داره دنیا دوروزه بیخیال باش