2777
2789

دیشب خواب دیدم دو قلو باردارم زایمان کردم دوتا پسر بود

از سینم شیر خوردن جفتشون . یهویی از پله ها پرتشون کردم پایین جفتشون مردن پر از خون بودن

اینقدر جیغ کشیدم تو خواب که بچه هامو کشتم موهامو میکشیدم . 

شوهرم با صدای گریه ام بیدار شده بود منم بیدار کرد.

از خواب که بیدار شدم اینقدر ترسیده بودم که قلبم داشت از جا کنده میشد سرم داشت میترکید

الانم از ترسم نمیتونم بخوابم

دیشب هم مامانم خواب دیده بود یه پسر بچه کوچیک تو پلاستیک جسد هاست درشو باز کرد دید داره میمیرم انداخت رو کولش که ببره که دکتر

توروخدا کسی میدونه تعبیرش چیه بهم بگه از ترسم نمیتونم بخوابم خیلی وحشتناک بود

و اینم بگم ما تو اقدام واسه بارداری هستیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که خیره

ولی عزیزم خییییلی صدقه بدع..خچاب ک دبدی حس بدی بهت داد حتما حتما صدقه بده صدقه خیییلی از بلاهارو میتونه رفع کنه اینقد هم تعریفش نکن.. چون خوابی ک نعریف بشه خوب نیست.. ب کسی نگو دیگه و صدقه بده حتما.. چیزی نیست حتما با فکر خوابیدی 

ان شالله که خیره ولی عزیزم خییییلی صدقه بدع..خچاب ک دبدی حس بدی بهت داد حتما حتما صدقه بده صدقه خیی ...

صدقه گذاشتم کنار ولی هنوز ندادم . خیلی حالم بده. نه والا اصلا تو فکر نبودم .رفته بودم خونه مامانم اینا خیلی هم شب خوب و خوشی بود کلی هم خندیدیم شب اونجا خوابیدیم که

چه خوابیدنی .زهرمارم شد خنده هام 

امروز کلی گریه کردم به شوهرم گفتم نکنه باردار بودم پریدم سقط شده 

اخه زیر دلم درد میکرد من بچه نمیخام ولی شوهرم میخاد تو اقدامیم ولی

به شوخی کلی پریدم و کلی رقصیدیم و ایروبیک تند و سریع رفتم 

شب خوابیدم اینجوری دیدم 

شایدم احتمالش زیاده.. ولی خب اگه دوست نداری اصلا اقدام نکن چ کاریه اخه اقدام کنید و از این ور اینطور بپر بپر کنی.. گناه داره.. نکن اینکارو‌ با حرف شوهرتو قانع کن که فعلاقصد نداری.. اگرم قانع نمیشه عاقلانه تصمیم بگیر.. منم دوس ندارم بچه دار شم ولی شوهرم میخواد الان چند وقته راجبش حرف میزنیم یکم دلم نرم شده ولی تا مطمن نشم ک واقعا میخام نمیذارم اقدامی بشه

با ابن افکار خودتم اذیت میکنی

حالا ان شالله ک چیزی نبوده.. ولی شاید ی نشونع س که خدا داره بهت میده که شاید بارداری از این حرکات تند بپر بپر نکن و واظب باش

شایدم احتمالش زیاده.. ولی خب اگه دوست نداری اصلا اقدام نکن چ کاریه اخه اقدام کنید و از این ور اینطور ...

سقط بدون درد و خونریزی ممکنه؟؟؟

نمیشه سنم کم نیست نبلی تخمدان شدید دارم باید قبل ۳۵ باردار بشم .شوهرم هم گفت خدا خاسته بهت تلنگر بزنه

اخه هر موقع حرف بچه میورد وسط به جای اسم بچه میگفتم توله😭

میگفتم تولمو خودت بزرگ کن وقتی پا گرفت میخام بفرستم سر چهار راه گل بفروشه یا خیلی حرفای دیگه روم نمیشه بزنم. این حرفا همه شوخی شوخی میگفتم و با خنده ولی شوهرم ناراحت میشد میگفت نگو اینجوری خوب نیست . خاک عالم تو سرم کنن 

ن عزیزم فک نکنم سقط باشه.و ب نظر منم تلنگریه ک خدا برات فرستاده که اینقد ناشکری نکنی.. خیلیهاارزوی بچه دار شدن رو دارن استغفار کنید و صدقه رو بدید و از خدا بخوابد سالم باشه

مطمنا چیزی نیست

منم بعضی وقتا میکم خدایا بچه نمیخام اینقد بعدش پشیمون میشم با اینکه منظوزم برای همیشه نیست در این موقعیت منظورمه ک فعلا نمیخام ولی اینقد میترسم خداقهرش بگیره

واسه همین دیگه نمیگم.. شماهم دیکه از این حرفا نزن هیچی نیست مطمن باش فقط ی تلنگر بوده