2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده ، رنگ پوستمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 49 پست

ما که این اصطلاح داریم که می گه طرف مثل ماسته هیچ رنگ و آبی نداره!!!   یا می گیم طرف شیربرنجه!!  رنگ به رو نداره!!!  شما هم اینها رو مدام جلو شوهرت بگو تا بره تو ضمیر ناخوداگاهش!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
خوب مشکل دو تا شد هم خودت بر خلاف چیزی که فکر میکنی نیازمند تایید اونایی هم شوهرت نیازمند تایید اونه ...

واقعا افرین ، میپذیرم حرفتو‌ ، ادم باید انقدر قوی باشه که مهم نباشه واسش 

ولی خیلی سخته ، قبول داری ؟

شایدم من خیلی ضعیفم‌😞 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که این اصطلاح داریم که می گه طرف مثل ماسته هیچ رنگ و آبی نداره!!!   یا می گیم طرف شیربرنجه!! ...

میترسم ذوق مرگ هم بشن با اصطلاح شیربرنج‌، ببین واقعا افتخاری در حد جایزه نوبل ( نه خیلییییی بیشتر ) میدونن سفید بودن رو 

خیلی واسم عجیبه 

من اکثر اطرافیانم اقوامم سفیدبرفی ان ولی اصلاااا تعصب سفید بودن و نازیدن به سفید بودنشونو ندارن، اصلا براشون مهم نیست رنگ 

میترسم ذوق مرگ هم بشن با اصطلاح شیربرنج‌، ببین واقعا افتخاری در حد جایزه نوبل ( نه خیلییییی بیشتر ) ...

استارتر من رنگ پوستم گندمیه و زیاد رنگ پوستم دوست نداشتم بعد یه مدت رفتم پیش دکتر و میکرونیدلینگ صورت و میکرودرم انجام دادم انقدر پوست صورتم شفاف و براق و تمیز شده بود که اصلا دلم نمی امد رو پوست قشنگ صورتم کرم پودر بزنم و زیباییش بپوشونم!!!  بعد فهمیدم خود رنگ پوست ملاک نیست گاهی اوقات تمیزی و شفافی پوست خیلی بیشتر آدم زیبا می کنه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
استارتر من رنگ پوستم گندمیه و زیاد رنگ پوستم دوست نداشتم بعد یه مدت رفتم پیش دکتر و میکرونیدلینگ صور ...

من کرم پودر نمیزنم هیچ وقت ،پوست صورتم خیلی خوبه، حیفم میاد کرم بزنم احساس میکنم بدون کرم صاف تر و تمیزتره