2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده ، رنگ پوستمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 49 پست
در مورد قرص یا آمپول گلوتامیون تحقیق کن در مورد سفید شدن کل پوست بدنه!!! تو نی نی سایت هم تاپیک در ...

پیدا نکردم ، حتی قرصشو از امازون گرفتم ولی تاثیر نداشت ، البته همش شصت دونه بود ، فک کنم امپولش خوبه که پیدا نمیکنم

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیدا نکردم ، حتی قرصشو از امازون گرفتم ولی تاثیر نداشت ، البته همش شصت دونه بود ، فک کنم امپولش خوبه ...

آره اکثرا می گفتن تاثیر آمپولش بهتره!!  می گفتن آمپولش فقط تو کشورهای عربی خلیج فارس گیر میاد!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
بخدا یسری داشتن از زیبایی یکی واسم تعریف میکردن ، همش میگفتم خدایا میشه این حور رو بیینم ،تا اینکه د ...

اتفاقا همه ی سبزه ها نه

یک سری سبزه هستند

عجب گیرایی دارن 

ودل نشینن

نمیدونم از هماهنگی اجزای صور تشون هست؟!!!

در کل شخصیتت که زیبا باشه

مردم جلب میشن ولذت میبرن

درونیات زیبا باشه

دوست داشتنی میشه شخص

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
گزینه سه

وااای

دکتر پوست و کرم روشن کننده رو ولش کن...برو مشاور خیلی بده چطور میتونی اینجوری زندگی کنی؟

یعنی خانواده شوهرت تصمیم بگیرن از پارچه و لباس رنگ آبی بدشون بیاد تو هم بدت میاد؟

اگه تصمیم بگیرن از قیمه بادمجون بدشون بیاد تو دیگه نمیخوری؟

یعنی انقدر عمیقا نیازمند توجه و تایید و جلب محبت اونهایی که حتی حاضری از رنگ پوست خودت بدت بیاد؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اتفاقا همه ی سبزه ها نه یک سری سبزه هستند عجب گیرایی دارن  ودل نشینن نمیدونم از هماهنگی اجز ...

جالبه هرکس سفید برفی باشه هم از نظرشون سفیده ، بقیه همه سیاهن حتی گندمی ها 

وااای دکتر پوست و کرم روشن کننده رو ولش کن...برو مشاور خیلی بده چطور میتونی اینجوری زندگی کنی؟ یعن ...

قبول دارم نیاز به مشاور دارم ، ولی مشکلم توجه اونا نیست ، بدم میاد همش جلو شوهرم سفید سفید میکنن ، یه چیز میگم یه چیز میشنوی ، ادمیزاد ناخوداکاهس میره دست خودش نیست ، دو سه سال اول ازدواجمون از نظر شوهرم زیباتر از من وجود نداشت ،ولی الان متوجه میشم که دیگه اینجور نیست ، 

قبول دارم نیاز به مشاور دارم ، ولی مشکلم توجه اونا نیست ، بدم میاد همش جلو شوهرم سفید سفید میکنن ، ی ...

خوب مشکل دو تا شد هم خودت بر خلاف چیزی که فکر میکنی نیازمند تایید اونایی هم شوهرت نیازمند تایید اونهاست

مگه از خودتون سلیقه شخصی ندارید 

اصلا اگه اونا با تکنیک تکرار مداوم رفتن تو ناخودآگاه شوهرت و شما ، خوب شما هم با تکنیک تکرار مداوم این جمله که سبزه قشنگه برو تو ناخودآگاه خودت و شوهرت تنظیماتش رو عوض کن

ربطی به تکرار اونها نداره شما سلیقه ات رو بر اساس تایید دیگران تنظیم کردی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید