2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست

من شاگرد دهه هشتادی داشتم بچه های دوست داشتنی ای هستن البته تو فاز درس و هنر بودن نه ازدواج اینا ... شاد و پرانرژی و رها هستن این خیلی خوبه فقط یه مقدار هول هستن یعنی فکر میکنن که میدونن اما نمیدونن ، یعنی باید زمان بگذرونن تا عمیق بشن ... یه مقدار هم رک هستن یعنی باید یاد بگیرن ترمز کنن و دایره ی واژگان رو ببرن بالا ولی در کل بچه های دوست داشتنی و خوبی بودن بقیه ی چیزا به خاطر تغییر زمان و خانواده و لنگ زدن همیشگی اموزش پرورش هست

همه شبیه هم نیستن اینایی که من دیدم دغدغه ی اجتماعی داشتن و این خیلی خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کامل نشده بود این حرفا از کجام درمیومد:) خرازوشکر حتی اگه کاملم نشده باسه یاد گرفتم هیچوقت کسی ...

🤣🤣🤣🤣تظاهر کربنات عالیه بچه رو چه به این حرفا بزا یکم بزرگتر شی درک کنی بعد دهن وا کنی حرفربزنی

کاش مودب تر باشی ادما با هم فرق دارن خیلیا تعبیرشون از خوشبختی داشتن فقط شوهر نیست دید ادما متفاوته همونطور که اونا نباید شما رو زیر سوال ببرن که اوج خوشبختیش شوهر کردنه شما هم نباید اونا رو زیر سوال ببرید

کسی که جرات دست زدن به خار را ندارد هرگز نباید ارزوی داشتن گل سرخ را داشته باشد💕

اگه انقدر ادعای ادبت میشه هی نگو شما همه 

اگه همه ی دهه هشتادیا مثل هم نیستن که شکی هم توش نیست همه ی سی یا چهل ساله ها هم مثل هم نیستن

ادب#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیزم یک دهه هشتادی الان باید 19 سالش باشه بعد شما چجوری درس تو نو کامل خوندین

والا طرف دکترا داره سرشو میندازه پایین توچهل سالگی میگه بازم دوست دارم ادانه بدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔