2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست
😂😂😂😂😂 کارمون به کجا کشیده یه بچه دهه هشتادی اومده داره نصیحت و روشن فکری میکنه🤣🤣🤣🤣🤣وااااا ...

اگه کامل نشده بود این حرفا از کجام درمیومد:)

خرازوشکر حتی اگه کاملم نشده باسه یاد گرفتم هیچوقت کسی رو مسخره نکنم ادب و احترام و شعور داسته باشم

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
موضوع سالم بودن بچه نیس منم تو ۱۷سالگی بچه اوردم متاهلم هستم شوهرمم خوبه خودمم زود ازدواج کردم ولی د ...

عزیزم کسی که اهل درس و کار باشه حتی با بچه و ازدواج هم این کارها رو انجام میده.کسی هم که همت نداره هرچقدرم دیر ازدواج کنه به هیچ جایی نمیرسه.خوش گذرونی هم معنای متفاوت داره.گل من دیدگاهها فرق داره

یکی خوشیهای مجردی رو دوست داره یکی خوشی های متاهلی رو زندگی و خواسته های خودتون رو به همه تعمیم ندید

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک ب گورم من کی دخالت کردم🤐🤐🤐🤐🤐🤐

منم میخاستم برم رو ممبر و دعوا کنم😂😂😂

دیدم هپینجوری الکی تگیده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من خیلی دلم میخاد برم سرکار ولی زبون چربی ندارم ک بتونم مشتری جذب کنم یا...

چیکار کنم

چ شغلی پیشنهاد میدین😐

تو ذهنم فقط فعلا بوتیکی هس

آرایشی ام مقل کاشت ناخن یا خدمات پویت و مو خیلی علاقه دارم ولی پول اولیه‌شو ندارم

عزیزان

زندگی و ازدواج هر کس به خودش مربوطه چرا بحث میکنید اخه

ازدواج زمانی درسته که از نظر فکری و احساسی به یه سطحی برسی که بتونی مسئولیت تعهد ، گذشت، حمایت، و خیلی چیزای دیگه رو قبول کنی

آمادگیشو داشته باشی

هر کس برای خودش و به جای خودش زندگی میکنه

بیخیال دیگه

در هر سطحی از مشکلات زندگی و هر جایی از زندگیتون که هستید بی توجه به گذشته سعی کنید زندگیتون رو بهتر بسازید ترمیم کنید و برای خوشبختیتون تلاش کنید و با خودتون مهربون تر باشید🍃🍃

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
شیطنت خاصی داری حس میکنم روحیت خوبه

حفظ ظاهرم خوبه😂🤦‍♀️

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
موندم چرا گزارش نمیزنید

چون حرف بدی نزدم اگه کسی ام گزارش بزنه احتمالا زورش اومده

بلاخره حرف حق تلخه گاهی :))

من خیلی دلم میخاد برم سرکار ولی زبون چربی ندارم ک بتونم مشتری جذب کنم یا... چیکار کنم چ شغلی پیشنه ...

بوتیک خیلی خوبه،،و بازاریابی هم

هر چیزی که تو اجتماع باشه و به پیشرفتتون کمک کنه

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
عزیزم میخوای یکی رو خراب کنی چرا به خیلیا توهین میکنی شعور آدم ربطه به مدرک نداره... متاسفانه مدرک د ...

پریدنو شما بلدی عزیزم که کامنتی که مخاطبش شما نبودی رو ریپلای میزنی نپرررر بشین سرجات😂

کل سایت پر شده از تاپیک دعوا و قهر و‌کتک و خیانت بعد میان زر میزنن یه جوری میگن دهه هشتادی زود ازدوا ...

👏🏻👏🏻

چون حرف بدی نزدم اگه کسی ام گزارش بزنه احتمالا زورش اومده بلاخره حرف حق تلخه گاهی :))

تو نگفتی پول ندارم 

من خیلی دلم میخاد برم سرکار ولی زبون چربی ندارم ک بتونم مشتری جذب کنم یا...

چیکار کنم

چ شغلی پیشنهاد میدین😐

تو ذهنم فقط فعلا بوتیکی هس

آرایشی ام مقل کاشت ناخن یا خدمات پویت و مو خیلی علاقه دارم ولی پول اولیه‌شو

تاپیک قبلی اسی که ناخنکار حرفه ایه

متوجه نشدم 

فرای بحث ده هشتاد هفتاد نود صدی ...

اصل یک حرف به کیفیت و درستی اون حرف بستگی داره نه به جدید و قدیمی بودن ...

چون در مطلب شما زیاد "قرن یکم "و "حرف مادر بزرگ تو گوش خوندن" اینا زیاد بود عرض میکنم ....