2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست

خیلی برام جالبه که بعضی از کاربرا فکر میکنن احترام ادب شخصیت یا هر چیزی مثل اینها متعلق به دهه خاصی هست ولی لحظی ای به کامنتای خودشون توجه نمیکنن که ظاهرا بزرگترن و دهه هشتادی نیستن اما حتی رفتاراشون مثل بچه هاست عملا دارن یکی به دو میکنن و منتظر یک آتو تو تاپیک های قبلی استارترن عزیزم شما ها که بزرگترین به بزرگواریتون ببخشید اگه هم مخالفین خب تاپیک رو ترک کنین چرا بی احترامی میکنین و شروع میکنین به مسخره کردن استارتر یا یک دهه خاص لزوما همه ادمهای یه دهه شبیه هم نیستن که جمع میبندین زشته یکم به حرفاتون فکر کنین قبل بیان کردنشون

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگی کسی که دیپلم داره بیسواده اره راس میگی اخه ماشاالله خانم‌پرفسور سواد داره ازت‌‌میباره از ط ...

میخوای حدت پایین نیاد توی کامنتای بقیه فضولی نکن خانم دیپلمه باشعور 😂😂😂😂😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6011060/زبون-ندارم

واضحه مرسی  

حالا ما که میگیم ایشالا خوشبخت بشه

ولی دیگران و ترغیب نکنن فقط

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

من زمانی که ازدواج کردم هیچی نمیدونستم و الان که سه ساله از ازدواجم میگذره و دارم جدا میشم کمی ناراحتم اما به جای غصه خوردن باید اونو به عنوان یک تجربه دید و ازش درس گرفت الانم دارم ادامه تحصیل میدم تا بتونم به اون هدفی که میخوام برسم و تازمانی که نرسیدم دیگه به ازدواج فکر نکنم همه چی رو به خدا سپردم 

افرین😁😁😁👌

من دیپلم نیستم  اما قضاوت شما اینکه از حرفام برداشت کردین من دیپلمه هستم جالب بود .. قضاوت مختص خداست ... چون گفتم توهین نکنین شما فک کردین دیپلم هستم مثلا 😅😅😅 ماشاالله به مدرکای شماها چقد فهم و درایت براتون اورده

من زمانی که ازدواج کردم هیچی نمیدونستم و الان که سه ساله از ازدواجم میگذره و دارم جدا میشم کمی ناراح ...

عزیزم حالا که این تحربه تلخ رو داشتی به عنوان یه دوست بهت میگم این تحربه رو مقدمه پیروزی بدون درسا رو قشنگ ادامه بده دانشگاه برو .. تفریح کن بعد به ازدواج فک کن ..امیدوارم همیشه موفق باشی😘

عزیزم من دهه شصتی ام و ۳۰ سالمه . با حرفات موافقم خیلی از دهه هشتادی ها رو دیدم که موفق و خیلی با ادب هستن ....

مشکل ما آدما اینه که همیشه نسل جدید رو قبول نداریم و همش ازشون انتقاد میکنیم و فک میکنیم تربیت و رفتار قدیمیا درست بوده .....

مادرم همیشه ۲۰ سالم بود میگف بچه های این دوره زمونه عجوبه ان ما قدیم اینجوری نبودیم و ازین حرفااااا در صورتی که خود مادربزرگم میگف مادرت خیلی سرتق بوده جووونی هاش ؛ مطمئنا منم مادر بشم میخوام از نسل جدید ایراد بگیرم.....

زشته این حرف که دهه هشتادی ها رو همه رو به یه چشم دید ؛ منظورم به شما نیست ولی خیلی از نسل های جدید کارای زننده میکن که ربطی به نسل یا دهه هشتادی نداره دارن جوووونی میکنن مثه خیلی از ما دهه شصتی ها که شیطنت های خودمون رو داشتیم .....

دلیل نمیشه منی که خودم تویه جووونی شیطون بودم و سرتق حالا که شدم ۳۰ سال بقیه رو درک نکنم و همش از دهه هفتاد و هشتادی ایراد بگیرم....

شما به دل نگیر اینجا وقتی تاپیک بزنی خیلیا مخالفتن و باهات میجنگن شما بذار بپای اینکه سنشون بالا رفته و درک نمیکنن شما رو ....

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍