ممنون عزیزم ایشالا همه به آرزوهاشون برسن
والا من یه دختر دارم طبیعی و بدون مشکل باردار شدم برا دومی اقدام کردم ۲ سال نشد که نشد .۳ بار آی یو آی کردم عکس رنگی انداختم چند تا دکتر رفتم تشخیص ندادن دکتر حیدر رفتم گفت لوله هات مسدوده .پانکچر انجام دادم بعد رفتم برا لاپراسکوپی و هیسترو بعد از اون انتقال دادم .خوب آی وی اف که کردم تعیین جنسیت هم انجام دادم .۶ تا جنیین داشتم که ۴ تاش پسر شد سه تاشو برام انتقال دادن .که خدهروشکر مثبت شد دعا کنید بقیه راه هم به خیر بگذره
بعد انتقال ۳ روز کامل استراحت مطلق کردم فقط خوردم خوابیدم تا دستشویی فرنگی رفتم همین .بعدش تو خونه راه میرفتم در حد یه آشپزی کوتاه انجام میدادم .خدا نگهدار مادرم باشه همش کنارم بود مواظب دخترم بود.تا روز ۱۲ رفتم سر کار روز چهاردهم هم که رفتم آزمایش.غذا هم همه چی خوردم شیر سویا هم خوردم دکترم گفت نشاسته اینا نخور کار اشتباهیه فشارو میبره بالا.جالبه همه میگن گرمی نخورید من چایی فقط با خرما میتونم بخورم روز دوم خم فسنجون خوردم .ولی تا دلتون بخواد سبزی و کاهو خوردم.خلاصه لطف خدا بود از روز هشتم بی بی چکم مثبت شد .اول فکر میگردم به خاطر آمپول هاش سی جی ولی من قبلا هم که آی یو آی میکردم دوتا میزدم یک بارم مثبت نشد .به نظر من با این تجربه ناقصرمن بی بی چک کاذب کم پیش میاد