ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 عنوان روز دوازدهم انتقال بی بی چک هاله دار 5890 بازدید | 35 پست سلام خانم ها من روز هشتم دهم یازدهم و دوازدهم بی بی چک استفاده کردم سریع یه هاله کم رنگ میندازه .این چهار روز هیچ فرقی نکرده به نظرتون هنوز زوده ؟؟ هنوز اثر دارو هاست ؟؟؟ 1399/12/15 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راحیل_1367 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 267 کسی نظری نداره ؟؟ والا بنظرم مثبته البته اگه هاله زیر ده دقیقه باشه ، دارو چی مصرف میکنی فقط اگه آمپول هاش سی جی زده باشی میتونه مثبت کنه البته اونم چند روز نه دوازده روز دیگه اثرش میره
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 والا بنظرم مثبته البته اگه هاله زیر ده دقیقه باشه ، دارو چی مصرف میکنی فقط اگه آمپول هاش سی جی زده ... زیر ۵ دقیقه هاله میندازه همون روز انتقال هاش سی جی زدم
راحیل_1367 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 267 زیر ۵ دقیقه هاله میندازه همون روز انتقال هاش سی جی زدم منم روز اول انتقال و روز پنجم هاش سی جی زدم ولی واسه من بی بی چک مثبت نمیشد واسه همین میگم به احتمال خیلی زیاد انتقالتون مثبت بوده و بارداری
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 منم روز اول انتقال و روز پنجم هاش سی جی زدم ولی واسه من بی بی چک مثبت نمیشد واسه همین میگم به احتما ... ایشالا فردا میرم آزمایش .خدا همه مامان های منتظرو شاد کنه
راحیل_1367 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 267 ایشالا فردا میرم آزمایش .خدا همه مامان های منتظرو شاد کنه عزیزم ایشالا مثبته من که تقریبا مطمینم که مثبته اصلا شک ندارم چ.ن بی بی اصلا اشتباه نمیکنه حتما خبرشو بهم بده خوشحال میشم
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 عزیزم ایشالا مثبته من که تقریبا مطمینم که مثبته اصلا شک ندارم چ.ن بی بی اصلا اشتباه نمیکنه حتما خبرش ... ممنون عزیزم فردا صبح میرم آزمایش خبر میدم
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 عزیزم ایشالا مثبته من که تقریبا مطمینم که مثبته اصلا شک ندارم چ.ن بی بی اصلا اشتباه نمیکنه حتما خبرش ... من تستم مثبت بودبتا ۸۰۹ برا روز ۱۴ خیلی بالا نیست ؟؟
ملودی،۶۷ عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 87 من تستم مثبت بود بتا ۸۰۹ برا روز ۱۴ خیلی بالا نیست ؟؟ وایی عزیزدلم بهت تبریک میگم ایشالا نی نیتو به سلامتی بغل بگیری خدا پشت و پناهتون🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹منم چهارشنبه نوبت آزمایشم هست واسه منم دعا کن😘😘😘😘😘 لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 وایی عزیزدلم بهت تبریک میگم ایشالا نی نیتو به سلامتی بغل بگیری خدا پشت و پناهتون🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹 ... ایشالا که مثبته عزیزم .بی بی چک استفاده نکردی ؟؟
ملودی،۶۷ عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 87 ایشالا که مثبته عزیزم .بی بی چک استفاده نکردی ؟؟ ممنون عزیزم ایشالاآره روز یازدهم و دوازدهم زدم یه هاله کمرنگ افتاد لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 ممنون عزیزم ایشالا آره روز یازدهم و دوازدهم زدم یه هاله کمرنگ افتاد شک نکن شما هم مامانی بی بی چک الکی هاله نمیندازه
ملودی،۶۷ عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 87 شک نکن شما هم مامانی بی بی چک الکی هاله نمیندازه وایی یعنی میشه خدا از زبونت بشنوه عزیزم چقد این روزای آخر دیر میگذره لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت
ninimarmari مدیر استارتر عضویت: 1392/04/22 تعداد پست: 972 وایی یعنی میشه خدا از زبونت بشنوه عزیزم چقد این روزای آخر دیر میگذره خیلی دیر میگذره من کارمندم هستم عادت به خونه موندن ندارم دیگه کلافع شدم از روز ۱۲ رفتم سر کار .از روز ۸ هم بی بی استفاده کردم