2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیاین

55 بازدید | 12 پست

من شاگرد اول و دانش آموز نمونه دولتی بودم که سال یازدهم بخاطر مشکلات روحی و خانوادگی افسرده شدم و درسو ول کردم هم نمرات نهایی در حد قبولیه چه بسا زیستو سال آخر تبصره زدم همم واسه کنکور نخوندم روانشناس رفتم دارو دادن بهم گفتن مغزت از کار افتاده بخاطر افسردگی و شدت فشار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیت دیدم زبانت خیلی خوبه؟ ببین کنکور زبان هم اردیبهشت برای فرهنگیان می تونی ازمون بدی فقط ظرفیتش ممکن کم باشه و یا سراسری بری اموزش زبان 

آموزش زبان هم خوبه می تونی درباره رشتت سرچ بزنی ویدئو میاره چت جی بی تی هم هست

منم تجربیم ولی میخوام رشته دیگه کنکور بدم زبانمم خوب نیست وگرنه اونم می دادم

...

تاپیک قبلیت دیدم زبانت خیلی خوبه؟ ببین کنکور زبان هم اردیبهشت برای فرهنگیان می تونی ازمون بدی فقط ظر ...

زبانم اره نسبتا خوبه بهش علاقه ام دارم اما حس میکنم آبروم میره و اینکه من عاشق روپوش سفیدی بودم ..حیف شد بخاطر شرایطی که دست خودم نبود آیندم به فنا رفت

الانم زبان بدم چاره ای ندارم جز خارج رفتن و تحصیل در اونجا که اونم پول زیادی میخواد

بله ..از ۱۲ شب تا ۹..۱۰ صبح اما بازم خستم

حتما باید دارو بخوری؟ کاش می تونستم راهنماییت کنم ولی نمی دونم 

حالا زمان هایی که بیداری فقط درس بخون گوشیت کنار بزار برای زبان هم می تونی برنامه زبان نصب کنی اموزش میدن  فقط اشتراک میخوان در حد پونصد تومن یکساله

یا بصورت رایگان اپارات کتاب گرامر و خیلی چیزا اموزش میدن من یک دبیر دارم 

اموزش کلمات انگلیسی هم مثل لیندو اچ دی رایگان

...

حتما باید دارو بخوری؟ کاش می تونستم راهنماییت کنم ولی نمی دونم حالا زمان هایی که بیداری فقط درس بخون ...

نه بابام با یه استاد حرف زد نیم ساعت پیش ایشونم گفت بیاد کار می‌کنیم باهم اما همین استادم چند سال پیش بهم گفت حیفه زبان بخونم برم حتما رشته های پزشکی و..

نمیدونم دختر حس بدی دارم اصلا

زبانم اره نسبتا خوبه بهش علاقه ام دارم اما حس میکنم آبروم میره و اینکه من عاشق روپوش سفیدی بودم ..حی ...

خیر ان شاء الله ادم نمی دونه مسیر زندگیش چی میشه

اموزش زبان تو اموزشگاهای زبان تدریس می کنی دیگ بعد اپلای هم می تونی بکنی ولی باید زبان خارجی دیگه هم بلد باشی که بتونی اموزش بدی

...

خیر ان شاء الله ادم نمی دونه مسیر زندگیش چی میشهاموزش زبان تو اموزشگاهای زبان تدریس می کنی دیگ بعد ا ...

میخواستم مهاجرت تحصیلی بکنم اونم هزینه اش زیاده بورسیه برام مناسبتره در حال حاضر از طرفی یکم بخاطر افسردگی گوشه نشین و وابسته خانواده شدم نمیدونم چیکار کنم 

میخواستم مهاجرت تحصیلی بکنم اونم هزینه اش زیاده بورسیه برام مناسبتره در حال حاضر از طرفی یکم بخاطر ا ...

فقط انجام بده کاری که هم دوست داری و هم میتونی انجامش بدی

دست دست نکن یهو می بینی اسفند شده بعد عید کاری که میخوای انجام بدی الان انجامش بده خدا بزرگه

...