2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد هم بی احساس نیست زن دلش میشکنه مرد هم میشکنه 

قبول ندارم.مردها اونقدی ک ی زن خورد میشه و میشکنه  نمیشکنن

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
شایدم خیانت نبوده جاست فرند بوده بدون احساس خاص

نه میگفت عشق پاک داریم به هم

یه روز گردنبندش رو نشون دادگفت اقا کوچیکه خریده برام

مامان پسره همیشه برای این خانم سبزی و این جور چیزا میفرستاد...میگفت اقا کوچیکه گردنبند و کفش زیر پلاستیک گذاشته سبزی ها رو روش چیده اورده دم خونه خانم...داده به دخترش !!

میگفت خداروشکر دخترم سبزی ها رو درنیاورده بوده

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

من چندتا مورد زن خیانتکار دیدم شوهراشون عالی بودن بتظرم مردها از بی محبتی خیانت میکنن زن ها از توهم اینکه من خیلی خوشگلم و عالی و ایناخیانت میکنن 

لطفا کسی بهم حمله نکنه من چیزهایی که خودم دیدمو میگم 

درخواست دوستی ندید 
نه اشتباه نکن مرد دلیل خیانتش میتونه خیلی چیزا باشه اما زن فقط محبت و بی توجهی و شکستن دلش ازطرف شوه ...

ذات بد تو هر دوتا جنس وجود داره زنا فرشته های معصوم نیستن...خیلیا بودن شوهرشون توجه هم میکرده ولی خیانت کردن..پس اینکه شما میگی زنا فقطططط بخاطر بی توجهی خیانت میکنن درست نیس..طلاق بگیره اگ بی محبتی میبینه

فک کنم بعدش برا طرفشون جذابترم میشن ؟؟؟؟ عایا

دوستم که مشاوره ب.ود میگفت اقا اختلال وابستگی داره !

احتمالا جذاب تر میشه  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
تو مرکز مشاوره بودم...پشت اینه بودم کسی منو نمیدید دوستم مراجعه کننده داشت  خانم درخواست طلاق ...

مشابهش یک سوپر وایزر بیمارستان خانومی بود که ......داشت فراوون ....خفن خفن و زیاد و همه میدونستن ....یکماه قهر کرد که شوهره بیاد طلاقش بده طلاق نداد تازه به پاهاش افتاد که برگرد خونه

بله من از دوستام اتفاق افتاده دلیلش را میگن بخاطر بی محبتی وبی توجهی همسرش بوده

همه همینو میگن منم هرکی و دیدم خیانت کرده اینو میگه.

اخه یعنی انقد خانوم باید ضعیف باشه مگه تشنه محبتن😐

بهونس همه جالب اینجاس هر مرد و زنی و خیانت میکنه طرف مقابلشو متهم میکنن

خدایا نا امیدم نکن❤👑
چرا طلاق؟الان با همون ادم ازدواج کردید؟خیانت در چ حد؟

در حد چت خب چون طلاق نمیداد هیییچ جوره و اخلاقش منو مریض کرده بود و میدونستم با هیچ راهی دیگه جدا نمیذاره بشم

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

تو خانما خیلی کمتر از آقایون دیده میشه دلیلش هم ب نظرم آزادی ای هست ک مردا دارن و زنا ندارن...ی جورایی مردا راحت بیرون میرن و میان ولی همینجا دیده شده خانمه حتي باشگاه نمیتونه بره

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞