2777
2789
می خوام یخچال بگیرم ولی تو مارکش و اینکه دوقلو باشه یا ساید باشه مرددم لطفا اگه دوقلو یا ساید دارین و راضی هستین راهنمایی کنید
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://www.lg.com/ir/fridge-freezers/lg-SX5528-bentlee
این ساید رو امروز دیدم به نظرتون فانتزیه یا کاربردی؟
مارک lg
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
امروز یه فریجیدر قیمت کردم 8 میلیون بود. ویرپول و وستینگ هاوس ندیدم
بین سامسونگ و ال جی چی؟
قیمتاش با هم فرق نمیکرد خیلی. ولی از ظاهر سامسونگ دوقلو بیشتر خوشم اومد
مامان من هم ویرلپول داره عالیه.خودم ساید الجی دارم طرحدار زرشکی.اصلا راضی نیستم؟مخصوصا فریزرش که مزه غذارو عوض میکنه. من پیشنهاد میکنم اول یخچال فریزر بوش بعدش ویرلپول بخری.چند وقته پیش بوش فیمت کردم ٨٨٠٠ بود
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
ممنونم ایندار جون. خودم ال جی دارم از یخچالش راضیم ولی از فریزش نه. الان مجبورم یه یخچال دیگه هم بگیرم نمیدونم چه کنم. خیلی کار سختیه