2777
2789
عنوان

بیاید از ارایش های دوران بلوغتون بگید که خیلی ماشا الله بود

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست
من که افتضاح بودم😂😂😂😂یادم میفته از خجالت اب میشم

منم هر موقع یادم میاد از تیپ و آرایش سال‌های پیش خودم واقعا شرمنده میشم. 

خصوصا سال‌های اول ازدواجم. خدا میدونه چقد مادر شوهر و خواهر شوهر و جاریام پشت سرم بهم میخندیدن. حق هم داشتن. خیلی جواد بودم. البته الان خوبم خداییش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر موقع یادم میاد از تیپ و آرایش سال‌های پیش خود واقعا شرمنده میشم.  خصوصا سال‌های اول ازد ...

من دوران نوجوانی افتضاح بودم😖😖

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

خودم ارایش نمیکردم اون موقع ولی دختر خواهر شوهرم الان ارایش میکنه کرم رو موهای صورتش میماسه بعد پشت لبش پرپشته زیر اون رژ قرمز میزنه یه جور بدی میشه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

دیروز خواهرم ی عکس زیرخاکی از من پیداکرده بود تو انباریمون خداشاهد خودمو نشناختم😂😂😂صورت مث گچ سفید موهام مجعد دورم ریختم مث بانو سوزان روشن گوشواره های زرد بد رنگ و ی من سیبیل   

خودم ارایش نمیکردم اون موقع ولی دختر خواهر شوهرم الان ارایش میکنه کرم رو موهای صورتش میماسه بعد پشت ...

نگو یاد ماست چکیده افتادم وقتی میزدیم پشت لبمون که مثلا سیبیلمونه...چقد تباهی اخه  دیگه تاکجا 

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

کرم پودرهای سفید سفید از اونا فکر نکنم الان دیگه باشه عین گچ بودن میمالیدیم روی یه مشت پشم و سیبیل بعد ابروها رو مداد مشکی یا قهوه ای تیره میزدیم با خط لب تیره .. صد رحمت به لولو

اون ژل اکلیلی ها هم که محشر بود

عجب 
نگو یاد ماست چکیده افتادم وقتی میزدیم پشت لبمون که مثلا سیبیلمونه...چقد تباهی اخه    دیگه ...

خخخخ همه این دورانو دارن 

منم نامزدیم اصلاح نکرده بودم فک کنم این مدلی میشدم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
دیروز خواهرم ی عکس زیرخاکی از من پیداکرده بود تو انباریمون خداشاهد خودمو نشناختم😂😂😂صورت مث گچ سفی ...

بانو سوزان  

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

سایه  های رنگی قرمز بنفش نارنجی

با رژلب های جیع😲😤

اسی خدانگم چیکارت کنه اخه اینم چیز بود یادمون اوردی

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

ولی قبول دارید تو اون زمان خیلی احساس میکردیم هنرمندیم تو ارایش کردن؟ الان میری عکسارو ببینی اول باید پشمات که ریخته رو زمینو جم کنی از بس بد بود  

سایه  های رنگی قرمز بنفش نارنجی با رژلب های جیع😲😤 اسی خدانگم چیکارت کنه اخه اینم چیز بود یا ...

ببخشید    واقعا

ببخشید     واقعا

حالا تازه میفهمم چرا توخونه چپ چپ نگام میکردن من خنگ هم میگفتم اینا حالیشون نیست میخوان اینطوری خدشگل بیرون نرم

اخه کی دنبال دخترر سیبیلی راه میفته بااون ارایش 

میگن دیوونه‌س😤😢😭😭😭😤🙃

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍