2777
2789
عنوان

مشاوره قبل طلاق

171 بازدید | 19 پست

۲۴ نوبت دادگاهمونه البته نمیدونم شوهرم میادیانه گفته ب هبچ عنوان طلاق نمیدم خیلی استرس دارم مطمنم ک دادگاه درخاست طلاقمو ردمیکنه چون هیچ دلیل موجهی ندارم فقط ی سوال دارم ینی بعد حلسه اول دادگاه میگه بایدبرین مشاوره یاچی اجباریه ؟چجوریه

مشاوره میفرستن البته ب من برگ دادن ک نیاز ب شماره نیس دلایلت چیه😥

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم کسی ک بکشه بازم سراغ مواد میره .ولی ی فرصت شیش ماه بهش بده ک بعدا طلاق گرفتی برا بچت عذاب وجدان نداشته باشی 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
میخام بگم کارنمیکنه ودوسم نداره

باید بگی معتاد بود من نمیتونم اعتماد کنم حتما باز میکشه به دلیل اعتیاد جدا شو‌ اما قشنگ فکراتو کن واقعا مرد زندگیت نیست ؟

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
میخام بگم کارنمیکنه ودوسم نداره

دلایلت قابل قبول نیس اگ ثابت کنی نفقه نمیده دست بزن داره شاید بشه کاری کرد اونم شاید🤕من باچندتامدرک محکمه پسندنمیتونم😔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
باید بگی معتاد بود من نمیتونم اعتماد کنم حتما باز میکشه به دلیل اعتیاد جدا شو‌ اما قشنگ فکراتو کن وا ...

چراخیلی دوسش دارم بین خانوادم گیرافتادم تحت هیچ شرایطی کوتاه نمیان شوهرمم افتاده سرلج میگه دیگ کاری بکار خودتوخانوادت  ندارم خرجی ولی مرتب میفرسته برام

شماره چی گلم بیشتر توضیح میدی خیلی استرس دارم

نیاز ب مشاوره🤕

من میگم کسی ک بکشه بازم سراغ مواد میره .ولی ی فرصت شیش ماه بهش بده ک بعدا طلاق گرفتی برا بچت عذاب وج ...

بابامم نظرش همینع میگ واس این ترک کرده ک توروبرگردونه ب محض اینک بری شروع میکنه باز

چراخیلی دوسش دارم بین خانوادم گیرافتادم تحت هیچ شرایطی کوتاه نمیان شوهرمم افتاده سرلج میگه دیگ کاری ...

بهتر نیست با هانوادت حرف بزنی دست بزن کهذنداره شوهرت؟

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .