2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی دارد به دلبری شما ولی خوب متاسفانه از دید خیلیا شغل بهیاری خیلی زننده و ....هستس

خب من بهیار نیستم فقط وشغل اولم ارایشگری هست چون علاقه داشتم که تو بیمارستان باشم اون مدرکو گرفتم مگه فرق منوشما چیه اخه هردو به بیمارخدمت میکنیم اون منم که وسایل پزشکی روبرای معاینه بیمارشما اماده میکنم اون منم که به بیمارامید میدم و میارمش توی بخش های مختلف کارهاشو انجام میدم مگه چه عیبی داره منم زحمت میکشم چراباید بدباشه 

من خوشگل پسندم اگر خوشگلی تا من بیام ولی رو پزشک بودنم حساب نبر احتمالا انصراف بدم 😁😁😁😁😁😁😃😃

وای نه من نظرندارم روتو داوشمی تروخدا اهل دوستی اینا نیستم ولی خشکل که هستم ماشالله ماشالله خدا حفظم بکنه 🤣🤣🤣🤣🤣

بنظرشما به عنوان یک پزشک ک با کلی همکار اقای پزشک همصحبت هستیدایا دختر بااین ویژگی ها وتحصیلات وشغل ...

😑😑

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد