2777
2789
زنه متاهل بوده؟؟

نه اون مجرد بوده ولی کسای دیگه که گفتم همه متاهل وزن پزشک بودن باشوهرهای واقعا زیباوپولدار توی آرایشگاه بادوست پسرشون حرف میزدن واقعا ناراحت شدم چرا چنین زنهایی انقد خوش شانس هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من دوست دارم شغلش پزشک باشه خواستگار پولدار مهندس چندتایی داشتم ولی شغلشونودوست نداشتم وپولشم برا ...

من نامزدم پرستار بود بعداز اینک ب دانشگاه ورود کردم جدا شدم باوجود اینک خیلی دختر خوبی بود اما جدا شدم

من بر عکس شما 

اشکال نداره ولی فقط تروخدا پلنگ پسند نباش مثل اکثراقایون دکتر جدی هیچکدوم بدردنمیخورن زنی که اعتمادبنفس نداره انقدر خودشوتغیرمیده خیلی مشکلات برای شمابوجود میاره وممکنه بخاطر اینکه خرج بوتاکسشو لباساشو بدین باهاتون ازدواج کنه  انشالله یک خانم دکتر زیبا و عالی نصیبتون بشه ممنون که جواب دادین🌹

اشکال نداره ولی فقط تروخدا پلنگ پسند نباش مثل اکثراقایون دکتر جدی هیچکدوم بدردنمیخورن زنی که اعتمادب ...

مهم نیست منم همین الانشم بلطف خدا تا حدودی اوضاعم خوبه اگرم هزینه یک خانوم بکنم جا دوری نمیره بهرحال ایشونم انسانه 

خواهش میکنم موفق باشی یتحق

اگر بخواه زن پزشک بشید حتما باید وارد دنیادپزشکی بشید والا خیلی کم پیش میاد 

خب زیادم مهم نیست چون شرایطشوندارم ک انقدر درس بخونم  انشالله هرشغلی که داره مرد خوبی باشه فقط بقیش مهم نیست قبول دارم چه پرستارهایی که سنشون انقدبالارفته فقط بخاطراینکه منتظر پزشک بودن برای ازدواج من که ازپرستار درجم پایین تره 

دوست داشتم تا بعداز فارغ شدن آزاد باشم  نخواستم یجورایی بهشون خیانت بکنم البته نامزدی ما یهوی ...

پرستار چی بنظرتون پرستارم منوازخودش پایین ترمیبینه بااینکه خودشم زیردست شماهاهست؟

خب زیادم مهم نیست چون شرایطشوندارم ک انقدر درس بخونم  انشالله هرشغلی که داره مرد خوبی باشه فقط ...

نبابا اینجوریا هم.نیست خیلیا هستند با پزشکان ازدواج نمیکنن ک میگن وقت ازاد ندارند برای زنو بچهاشون