2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خانوم خودش گفت درحواست بفرس باهتون حرف بزنم  زدم اما پیدا نشد😁😁

ولش کن میخواست مختوبزنه مردزن نمابوده خواسته کارت شارژی چیزی بکنه ازت اینجا خیلی ازاین اتفاقامیفته 🤣🤣🤣🤣

من خوشگل پسندم اگر خوشگلی تا من بیام ولی رو پزشک بودنم حساب نبر احتمالا انصراف بدم 😁😁😁😁😁😁😃😃

ببخشید همسرمن لیکن پلان داشتن دوماهی بود کورتون مصرف میکردن ک ب اصرار من رفتن دکتر براشون هرجورازمایشی بود نوشتن ک ebvigmمثبت شد بدون هیچ علایمی.میخاستم بدونم این ویروس توی اینترنت بش میگن ویروس بوسه و من ازونوقت خیلی ناراحتم ک همسرم چطورمبتلاشده

بچهااا من ی لکهای قهوه ای رنگ ب صورت دایره ای روی بدنم اومدن ب نظرتون علتشون چیه قبلا دونهای ریز بود همراه با خارش الان لکه شدن دایره ای بدون خارش توروخدا علتشو بگید

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
بچهااا من ی لکهای قهوه ای رنگ ب صورت دایره ای روی بدنم اومدن ب نظرتون علتشون چیه قبلا دونهای ریز بود ...

فک کنم لیکن پلانه ی بیماریه خودایمنی.فقط توی بدنته؟ داخل دهن و اینا نیس؟

من دکتر نیستم فعلا دانشجوم

حیفه انصراف ندیا بذار دکتربشی پولدار میشی دختر مختر میان دوروورت به به ایندت خیلی خوبه اگه انصراف ندی همه چیز سخته تلاشت روبکن مطمنم موفق میشی بهترین دکترمیشی