2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قضاوت نکنید اینجوریام نیست

ای بابا اقای دکتر قضاوت نمیکنم بلاخره من خودم ارایشگرهستم وزنارو خیلی میبینم که همه عملی ودنبال هزارجور کثافت کاری هستن اکثرشونم یادوست دکترهستن یازن دکتر فقط بادکتر ازدواج کردن که پول بده بهش بره ژل بزنه وبادوست پسرش بگرده دروغ نمیگم واقعا سلیقه بعضی ازآقایون دکتر داغونه 

اگه میشه لطف کنیدو بگیدمشکل من بجز سطح تحصیلاتم وشغلم چی هست؟

من از کجا بودم مشکل شما چی هست؟؟؟من براساس اینک اکثر پزشکان با همسطح خودشون و شایدم یک مقطع بالاتر ازدواج میکنن دلایل زیادی دارد 

من از کجا بودم مشکل شما چی هست؟؟؟من براساس اینک اکثر پزشکان با همسطح خودشون و شایدم یک مقطع بالاتر ا ...

خب ندارم مشکلی تمام خصوصیات اخلاقی وچهرمو برای شما نوشتم اگه خوندینش لطفابگید چه مشکلی دارم ازنظرشما تحصیلاتم که میدونم بایدادامه بدم سرفرصت حتما میرم دانشگاه 

خب ندارم مشکلی تمام خصوصیات اخلاقی وچهرمو برای شما نوشتم اگه خوندینش لطفابگید چه مشکلی دارم ازنظرشما ...

دوست عزیز حتما نباید پزشک باشه 

زن مهندس بشو زن وکیل بشو اینام کلی پول و درامد دارن

خیلی راحت قاضی میشی خوبیت ندارد 

گفتم که قضاوت نمیکنم خوداون خانمها برای من حرف میزنن اززندگیشون منظورم همه نیست همون چندنفریم که دیدم اینطور بودن بخدا ازخودم که در نمیارم یک خانمیم بودمیگفت من نمیتونم خرج ژل وبوتاکسای صورتمو بدم میخوام مخ یک دکتریوبزنم اون خرجموبده فقط بعد چندوقت دیگه گندش دراومد بامرد متاهل رابطه داشته که خرجشوبده من اینارودارم بچشم میبینم 

دوست عزیز حتما نباید پزشک باشه  زن مهندس بشو زن وکیل بشو اینام کلی پول و درامد دارن

خب من دوست دارم شغلش پزشک باشه خواستگار پولدار مهندس چندتایی داشتم ولی شغلشونودوست نداشتم وپولشم برام مهم نیست اصلا حتی اگر یک اقای دکتر باشه که مردشریفی باشه ولی فقط هزار تومن داشته باشه من باهاش ازدواج میکنم اول اخلاق وشخصیت ووفاداری بعد شغلش مهمه