2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرشما به عنوان یک پزشک ک با کلی همکار اقای پزشک همصحبت هستیدایا دختر بااین ویژگی ها وتحصیلات وشغل روبرای ازدواج انتخاب میکنن

دختری که پدرومادرش توی بیمارستان شاغل هستن وبسیار خوشنام و خوش اخلاق وعالی هستن همه توی بیمارستان میشناسنشون وکمک پرستار هستن خیلی وقته اونجا منم قراره برم توی بیمارستان به عنوان کمک بهیار کارکنم  مدرکم دیپلم هست

۲۱ سالمه و تمام مدرکای آرایشگریمو گرفتم هفتاشو و آرایشگر هستم مدرکای کمک بهیاریمم کامل گرفتم توی آشپزی وخانه داری واقعا استادوعالی هستم بهترین دستپختودارم وکیک وشیرینی بلدم خیلی خوب اخلاقم خیلی خوبه وفادارم ومهربون و اهل دوستی باهیچ مردی نیستم وهیچگونه رابطه ای باهیچ مردی نداشتم اما مرداروخیلی خوب بخاطر مطالعه ها و دیدنشون توی اجتماع میشناسم وخیلی عادی ومعمولی باهاشون میتونم ارتباط برقرارکنم خیلی شیطون و شادو شنگولم مودبم خوشتیپم لباسای رنگ روشن وزیبا میپوشم قدم متوسطه  موهام مشکی و موج دار تاوسط کمرم هست پوستم سبزه روبه زرد هست وخیلی تیره نیست دماغم عملی ولی بصورت طبیعی پوستم صاف وبدون هیچ لک وجوش هست چشمام مشکی ومتوسط وابروهام پرومشکی هست به خودم زیاد میرسم وهمیشه آرایش میکنم ومرتب وتمیز وخوشبوهستم اندامم لاغرو خوش هیکل هست لبام متوسط وجمع جورهست اینا ویژگی های من هست بنظرشما یک آقای دکتر ممکنه عاشق من بشه سرکاروبخواد باهام ازدواج کنه با اینکه مدرکم دیپلم هست و دکترنیستم؟

یکی از دلیلاش اینک اکثر پزشکان دنبال اعتبار و اموال هستند

اره درسته ودخترای پلنگ همجا عملی وهرزه دخترای خوب بایدتنهابمونن چون دنبال هزارجورکثافت کاری نیستن دورازجون شماالبته الا مشکل من بجز سطح پایین تحصیلاتم وشغلم چی هست؟