2777
2789
عنوان

ت رو خدا کمکم کنین

256 بازدید | 25 پست

من جوری شدم مادرشوهرم بچمو بر میداره بهم میریزم همش میترسم بهشون وابسته بشه امشب برداشتش الان چند ساعته تو فکرم بهم ریختم ک چرا گذاشتم بغلش کنه بره دنبالش

بچه مادرش و ول نمیکنه؟

بذار از داشتن مادر بزرگ لذت ببره

برات مهم نیست بچه ت کیف کنه؟!

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولی ترسم از وابستگیه 

اگه بچه مادر بزرگشو دوست داشته باشه مادرشو میذاره کنار؟ بی خیال

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

هیچکس مادر نمیشه بزار بچت معاشرتی بار بیاد حتی چند سالم ترو نبینه باز هم مادرش ترجیح میده ب همه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
نه نمیزاره... دلم نمیخواد ی وقت بدون من جایی بره چیکار کنم تو بهم بگو

بهش یاد بده ازت اجازه بگیره

گاهی اجازه میدی گاهی هم صلاح نیست من نمیدونم اشکالش چیه!

بچه باید همه ی این لذتها رو حس کنه حالا مادرشوهر ال و بله فدای یه تار موی بچه ت بزار خوش باشه خنده ش ب دنیا می ارزه

بهش یاد بده ازت اجازه بگیره گاهی اجازه میدی گاهی هم صلاح نیست من نمیدونم افرادش چیه بچه باید همه ی ...

هنوز خیلی کوچیکه ی سالشه نمیدونه... مثلا وایستاده طرف  میره میچسبه ب پاش بغلش کنه

هنوز خیلی کوچیکه ی سالشه نمیدونه... مثلا وایستاده طرف  میره میچسبه ب پاش بغلش کنه

بچه یه سالشه

خونه مادر شوهرت نزدیکته؟