سلام من قراره بیام قم زندگی کنم واسه کار همسری به نظرتون چه جور جایی خیلی مذهبی هستن من اصلا مذهبی نیستم .کجا خونه بگیرین خوبه دختر کلاس اولی دارم میخوام نزدیک مدرسه غیر دولتی خوبم باشم ممنون میشم کسی میدونه کمکم کنه
اگر از این نظر بخوایم بگیم که سالاریه هم خوبه شهرک قدس خوبه زمبیل اباد هم خوبه منتها خونه های ...
من از همه ی اینا بیشتر بنیادو دوست دارم بهشون گفتم اگه وسعشون میرسه بنیاد رو انتخاب کنند
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
[QUOTE=179777396]خوده قم با حجابن بنیاد تو قم هست [/QUOTEبنیاد خونه واسه اجاره در حد صد متر چنده یا ...
تو دیوار نگاه کنید ولی با ۱۰۰ تومن رهن میشه یه خونه خوب پیدا کرد
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
افرین جان تو بنیاد با چه پوششی میشه بیرون اومد این واسم خیلی مهمه
هم خیلی با حجاب داره هم معمولی خیلی بهتر از پردیسانه امکانات بنیاد با پردیسان قابل مقایسه نیست به عنوان یه قمی پردیسان رو دوست ندارم پردیسان فقط مجتمع و آپارتمانه
هم خیلی با حجاب داره هم معمولی خیلی بهتر از پردیسانه امکانات بنیاد با پردیسان قابل مقایسه نیست به عن ...
یعنی پس نیام دیگه پرتم میکنند بیرون من شنیده بودم قم خیلی عوض شده ودیگه گیر نمیدن الان ترسیده شدن اخه الان دیگه گشت که به حجاب گیر نمیده ولی قم هنوز رو حجاب قفله
یعنی پس نیام دیگه پرتم میکنند بیرون من شنیده بودم قم خیلی عوض شده ودیگه گیر نمیدن الان ترسیده شدن اخ ...
هر جور صلاح میدونید