2777
2789
عنوان

سلام قم چه جور جایی است

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست
الان شماهایی که تو قم هستید همتون با حجابید وچادری میخوام بدونم با چه پوششی میشه راحت اومد بیرون

والا من پردیسانم حجاب هم ندارم معمولیم فقط جلو موهام بیرونه مانتو هم معمولا بلند میپوشم  چون ندیدن خیلی😂 کم پیش میاد کوتاه بپوشم 

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از این نظر بخوایم بگیم که سالاریه هم خوبه شهرک قدس خوبه زمبیل  اباد هم خوبه منتها خونه های ...

من از همه ی اینا بیشتر بنیادو دوست دارم بهشون گفتم اگه وسعشون میرسه بنیاد رو انتخاب کنند

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
[QUOTE=179777396]خوده قم با حجابن بنیاد تو قم هست [/QUOTEبنیاد خونه واسه اجاره در حد صد متر چنده یا ...

تو دیوار نگاه کنید ولی با ۱۰۰ تومن رهن میشه یه خونه خوب پیدا کرد

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
[QUOTE=179777396]خوده قم با حجابن بنیاد تو قم هست [/QUOTEبنیاد خونه واسه اجاره در حد صد متر چنده یا ...

پردیسان ۱۰۰متری اپارتمانی رهن تو صد..   قم هم بالای صد و با اجاره ویلایی

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
افرین جان تو بنیاد با چه پوششی میشه بیرون اومد این واسم خیلی مهمه

هم خیلی با حجاب داره هم معمولی خیلی بهتر از پردیسانه امکانات بنیاد با پردیسان قابل مقایسه نیست به عنوان یه قمی پردیسان رو دوست ندارم پردیسان فقط مجتمع و آپارتمانه

هم خیلی با حجاب داره هم معمولی خیلی بهتر از پردیسانه امکانات بنیاد با پردیسان قابل مقایسه نیست به عن ...

یعنی پس نیام دیگه پرتم میکنند بیرون من شنیده بودم قم خیلی عوض شده ودیگه گیر نمیدن الان ترسیده شدن اخه  الان دیگه گشت که به حجاب گیر نمیده ولی قم هنوز رو حجاب قفله

یعنی پس نیام دیگه پرتم میکنند بیرون من شنیده بودم قم خیلی عوض شده ودیگه گیر نمیدن الان ترسیده شدن اخ ...

هر جور صلاح میدونید