2777
2789
عنوان

سلام قم چه جور جایی است

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست

اگه خیلی مذهبی نیستین بیاید پردیسان قم  که راحتر باشید بد نیس اینم مث شهرای دیگه. فقطحجاب زیاد داره منتها پردیسانپر از مهاجر هست

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پردیسان که جای خوبی نیست هیچی نداره بنیاد جای خوبیه عالیه به نظرم اگه وسعتون میرسه بیایید سمت بنیاد

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
پردیسان که جای خوبی نیست هیچی نداره بنیاد جای خوبیه عالیه به نظرم اگه وسعتون میرسه بیایید سمت بنیاد

من میخوام جایی باشه که بهم گیر ندن وراحت باشم نه بدحجابم نه باحجاب موهام همش بیرونه به نظرتون تو بنیاد بهم گیر نمیدن

اگر از این نظر بخوایم بگیم که سالاریه هم خوبه شهرک قدس خوبه زمبیل  اباد هم خوبه منتها خونه های قم گرونه 

اگر از این نظر بخوایم بگیم که سالاریه هم خوبه شهرک قدس خوبه زمبیل  اباد هم خوبه منتها خونه های ...

الان شماهایی که تو قم هستید همتون با حجابید وچادری میخوام بدونم با چه پوششی میشه راحت اومد بیرون

من میخوام جایی باشه که بهم گیر ندن وراحت باشم نه بدحجابم نه باحجاب موهام همش بیرونه به نظرتون تو بنی ...

خوده قم با حجابن بنیاد تو قم هست 

من میخوام جایی باشه که بهم گیر ندن وراحت باشم نه بدحجابم نه باحجاب موهام همش بیرونه به نظرتون تو بنی ...

بله بنیاد خوبه فرهنگشون خیلی بالاست

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘