2777
2789
عنوان

یکم سلیطه بازی یادم بدین 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 54 پست
جوون سلیطه واقعی تو هستی😂😂

😂 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادنگیر نمیتونی دعواکنی اگرم دعواکردی بعدش تودلت به خودت ثابت میکنی که نباید اینکارو میکردی وپشیمونی ...

متاسافانه ذاتا شخیصت آرومی دارم 

بابام میگه کاش یکم آدم شر بودی خیالم از تو راحت میشد 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
اسی مادر شوهرم عاشقت میشد اگر عروسش بودی ...😁

الانم مادرشوهرم و پدر شوهرم‌دارن عشق میکنن هر کاری میکنن من تهش حرص میخورم فقط 

شوهرم که حرفام به یه ورش نیست

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

سلیته بازی ذاتیه نمیتونی یادبگیری هرکاری کنی شکست میخوری چون باید برا جواب بعدیت دنبال آدم باشی تابرات جواب پیداکنن بهت برسونن

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 
سلیطه یعنی چی

شر بودن

سلیته بازی ذاتیه نمیتونی یادبگیری هرکاری کنی شکست میخوری چون باید برا جواب بعدیت دنبال آدم باشی تابر ...

خیلی بدم میاد از این اخلاقم همش حقمو میخورن نمیتونم دفاع کنم 😭😭😭

هیچ وقت دعوا نکن ولی اگه توهین بهت کردن رک جوابشونو بده مثلا اگه بهت گفتن چقدر آرومی مگه لالی بگو ...

توهین جواب میدم 

منظورم اینکه یه چیزیو بهم تحمیل کنن نمیتونم بگم نه نمیخوام صدامو ببرم بالا 

خیلی بدم میاد از این اخلاقم همش حقمو میخورن نمیتونم دفاع کنم 😭😭😭

واگذارشون کن به خدا صبرداشته باش خوار شدنشون به چشم خودت میبینی برام ثابت شده که میگم

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 
دوسه بار که جیغ و داد کنی دیگه عادی میشه برات😎

نمیتونم انگار خیلی میترسم مثلا داد بزنم بعدش شوهرم داد بزنه 

ترس از دعوا دارم 

نمیدونم چرا به بابام نرفتم خیلی بابای شری دارم یه ذره به اون نرفتم

وای من ی نفرو میشناسم خیلی سلیطه س! من ک ازش میترسم جرئت نمیکنم باهاش حرف بزنم ( فامیل تقریبا نزدیک هس)  میخوره آدمو.‌ بس ک پرروعه! 

یک تحصیل کرده خانه دار😊عاشق همسرم و دخترم..... زندگی هنوز قشنگیاشو داره.... باورکن🌱
واگذارشون کن به خدا صبرداشته باش خوار شدنشون به چشم خودت میبینی برام ثابت شده که میگم

نمیخوام مظلوم باشم من 😭

من خودم فقط داد و بیداد میکنم 

اما سلیطه بازی عبارت است از اینکه طرف هر چی از دهنش در میاد میگه و بعد برای مظلوم نمایی میزنه موش مردگی ،،غش و ضعف به صورتی که خودش میزنه به تشنج 

یکاری میکنن خلاصه این سلیطه ها که بگی بابا غلط کردم فقط جمع کن برو