عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
خب با داد نمیتونی با چشات خشمتو نشون بده اخخخممم کن چشاتو تا آخر باز کن دندونات بساب به هم😂
من کلا میفتم رو ویبره
چرا فکر میکنی فقط با سلیطه بازی میشه از حق دفاع کرد؟
چون با سکوت حرف منتقطی کارام پیش نمیره جواب نداده به من تاحلا
یادنگیر نمیتونی دعواکنی اگرم دعواکردی بعدش تودلت به خودت ثابت میکنی که نباید اینکارو میکردی وپشیمونی تنها نتیجه اینکارت میشه چون توازاول اینطوری نبودی با ذات تربیتت همخوانی نداره خودت بیشترازطرف مقابلت ناراحت میشی
خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
تو تایپیک یه خانم گفت هر وقت حرف کم اوردین به طرف نگا کنید و بگید هه....بعد سرتو بچرخون ...قشنگ طرفو ...
من کلا مودم رو این کاراس یاد بدرد نمیخوره