2777
2789
عنوان

لطفا بیاین به کمک نیاز دارم

145 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گل امیدوارم حال دلتون خوب باشه

خانما من 39هفته و3روز هستم تاریخ زایمانم یکی شانزدهم ویکی هیجدهم ویکی بیست یکم هست یعنی کمتر از یک هفته وقت دارم اصلا درد ندارم چیکار کنم یه پسر یک سال ونیمه هم دارم مدام بغلمه بلندش میکنم پیاده روی وبدو بدو دنبال پسرم ولی فایده نداره خیلی خیلی سنگین شدم وافسرده تروخدا راهکار بدید چی بخورم که دردم شروع بشه روغن کرچک به نظرتون خوبه بخورم اخه نمیخوام بدون درد برم بیمارستان اذیتم میکنن بامعاینه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی کن زعفرون بخور ماساژم خوبه برو دوش آب گرمم بگیر تاثیر داره

خواستم زعفرون بخورم گفتن جفت کنده میشه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
آها ولی آب گرمم خیلی ماثره

وقتی میرم توحموم زیاد می مونم نفسم میگیره یک روز درمیان دوش اب گزم دارم وزیر اب ورزش میکنم فقط تا یکی دوساعت دردکاذب میکیرم بخدا چقد گریه کردم دیشب چون درد داشتم سه ساعت به همه گفتم فک کنم وقتشه شوهرم ذوق کرده بود بعد یهو دردم رفت شوهرم میگه تو انگار نمیخوای بزایی ناامید شد امروز رفت خونه اقوام توشهر تنهام گذاشت تا دوروز منم دارم میمیرم از بغض

یک نوع ورزشم هست رو توپ نمیدونم اسمش چیه اونم خیلی خوبع

متاسفانه توپ ندارم خیلی از زایمان میترسم ایندفعه تصمیم گرفته بودم دردم که شروع بشه توخونه بمونم تا زیاد اذیت نشم ولی اصلا درد ندارم 

وقتی میرم توحموم زیاد می مونم نفسم میگیره یک روز درمیان دوش اب گزم دارم وزیر اب ورزش میکنم فقط تا یک ...

الهی...امیدت ب خدا باشه ایشالله بچت سالم میاد بغلت نگران نباش اگ لگنت خوب باشه باآمپولم میتونی طبیعی ب دنیا بیاری نگران نباش عزیزم خدابزرگه برات دعا میکنم

الهی...امیدت ب خدا باشه ایشالله بچت سالم میاد بغلت نگران نباش اگ لگنت خوب باشه باآمپولم میتونی طبیعی ...

انشالله گلم خداازت بشنوه ایشالله دعاکن زودتر دردم بگیره زایمان اولم دردداشتم ولی خیلی کند میگذشت روند زایمانم وامپول فشار زدن برام ایشالله خدا سر هیچ بنده ایی نیاره مرگ رو باچشمام دیدم خییییییییییلی بده امپول فشار درد درد درد اصلا استراحت نداشتم