2777
2789

یک هفته ست بهش پیام میدم تو تل، یه بار انلاین شد سین نکرد 

بعدش کلااا تا الان آنلاین نشد و جواب نداد اصلا 

بعد پیجش پرایوته، منم ریکوئست ندادم

ولی تعداد فالووراش اضافه شده، ینی به تازگی تو گوشی بوده و اینستا رو چک کرده ولی تل نیومده 😐 

چرا اینجوری کرد بنظرتون؟

البته اینم بگم امروز صب بعد از یک هفته فقط یکبار بهم زنگ زد منم گوشیم خاموش بود نتونستم جواب بدم، دیگه کلا بعدش زنگ نزد 😐 

اعصابم بهم ریخته ، چقدر بیشعوره گاو الان مثلا جواب نمیدی خیلی شاخی ؟! :|

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارش یعنی به من پیام نده زنگ نزن

پس چرا قبلش انقدر خوش رفتار بود😐

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

رلته یا دارین اشنا میشین؟بچه ها میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید لایکم کنید صلوات میفرستم واستون🎀

تو رابطه ان باهم (من نیستم)

اگه با یکی دیگه تو رابطه س چرا بهش پیام میدی؟و اون چرا باید جوابت بده؟

عزیزم منظورم اینه این تجربه من نیست از زبون کس دیگه تاپیک زدم

عزیزم منظورم اینه این تجربه من نیست از زبون کس دیگه تاپیک زدم

بیکاری میای تجریه یکی دیگه رو بزاری 

یا ما از کجا باید بدونم اون عنتر چرا جواب میده 

سایت شده بچه بازی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
بیکاری میای تجریه یکی دیگه رو بزاری یا ما از کجا باید بدونم اون عنتر چرا جواب میده سایت شده بچه بازی

😶حتما خودش خواسته

بعدم مگه من برا شما دعوت نامه فرستادم که بیای؟ :|

نخون خواهر من 

بسلامت