2777
2789
عنوان

صادقانه بگید امسال عید دید و بازدید میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 134 پست
مگه دیگه جایی مونده نرفتی 😁😁😁

نه خب هرسال خونه همه میرفتیم دایی خاله عمو عمه دیگه اونا حذف کردیم خو همیشه ک پیش همیم اونم ماچون دیر به دیر همو میبینیم عید بهونه میشه من دوماه یا سه ماه یبار میرم خونشون اونم میندازیم به عید کلا کم رفت اومد میکنیم ولی تو مناسبتا

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ما قبل از کرونا هم جای خاصی نمیرفتیم 

خونه مامانم و مادرشوهرم و پدربزرگم

با خواهر و برادرِ همسرم و نهایتا عمو و عمه‌ی خودم

اصلا اینطوری نبودیم که بخوایم تا دورترین فامیل بریم

که اصلا پارسال حتی خونه‌ی اشخاصی که بالا گفتم هم نرفتیم شاید امسال بریم!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

کرونا هم نبود من نمیرفتم اما مامانم اینا میرن خونه درجه یک ها

کلا چند سالی  فهمیدم با کلیه اقوام دوری و دوستی خیلی دوری ها در حد سالی دو ثانیه اونم با تلفن

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
ممنونم نمیدونستم، اصلا جنوب نیومدم. من اون سر کشور دنیا اومدم.تبریز

فدات 😘 آره خب تو کشورمون کلی فرهنگ متفاوت وجود داره که بعضی ها رو اصلا نشنیدیم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

ما پارسال هم نرفتیم امسال هم شوهرم کلا مرخصی نداره همش سرکاره

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

قبل کرونا هم اهل عید دیدنی رفتن نبودیم بیشتر تبریک دو را دور ، الانم که خب بهانه کرونا راحتمون کرده من زیاد رفت و آمدی نیستم  بیشتر دوست دارم خودمون بریم کوه و دشتی جایی که اونم احتمال میدم شلوغ بشه نوروز پس نمیریم .

گیر دادی ها  سال که عوض میشه اما واسه امون عید نیست عیدها مون فقط عید فطر و قربانِ    ...

گیر نیست 

از باد بردن اصالت ایرانی عجیبه 

خیلی عجیب 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
گیر نیست  از باد بردن اصالت ایرانی عجیبه  خیلی عجیب

اگه به اصالت باشه شما الان باید زرتشتی باشید چون قبل از اسلام دین کشور زرتشت بوده و این آیین نوروز و چهارشنبه سوری و فلان از همون دوره جا مونده و با اسلام همخوانی نداره پس اصالت همه چیز نیست قرار نیست اجدادمون هرکاری کردن ماهم پیروی کنیم شاید اون ها راه درستی نداشتن 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
اگه به اصالت باشه شما الان باید زرتشتی باشید چون قبل از اسلام دین کشور زرتشت بوده و این آیین نوروز و ...

کی گفته زرتشت بده ؟ 

خیلی هم دین خوبیه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
کی گفته زرتشت بده ؟  خیلی هم دین خوبیه

من نگفتم بده گفتم با اسلام همخوانی نداره و دین منم اسلامِ وگرنه همه ی دین ها قابل احترام هستن و من به هیچکدوم توهین نمیکنم