نه خب هرسال خونه همه میرفتیم دایی خاله عمو عمه دیگه اونا حذف کردیم خو همیشه ک پیش همیم اونم ماچون دیر به دیر همو میبینیم عید بهونه میشه من دوماه یا سه ماه یبار میرم خونشون اونم میندازیم به عید کلا کم رفت اومد میکنیم ولی تو مناسبتا
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اصلا اینطوری نبودیم که بخوایم تا دورترین فامیل بریم
که اصلا پارسال حتی خونهی اشخاصی که بالا گفتم هم نرفتیم شاید امسال بریم!
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
ما پارسال هم نرفتیم امسال هم شوهرم کلا مرخصی نداره همش سرکاره
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
قبل کرونا هم اهل عید دیدنی رفتن نبودیم بیشتر تبریک دو را دور ، الانم که خب بهانه کرونا راحتمون کرده من زیاد رفت و آمدی نیستم بیشتر دوست دارم خودمون بریم کوه و دشتی جایی که اونم احتمال میدم شلوغ بشه نوروز پس نمیریم .
اگه به اصالت باشه شما الان باید زرتشتی باشید چون قبل از اسلام دین کشور زرتشت بوده و این آیین نوروز و چهارشنبه سوری و فلان از همون دوره جا مونده و با اسلام همخوانی نداره پس اصالت همه چیز نیست قرار نیست اجدادمون هرکاری کردن ماهم پیروی کنیم شاید اون ها راه درستی نداشتن
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))