2777
2789
عنوان

صادقانه بگید امسال عید دید و بازدید میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 134 پست
خدایی عمت خیلی خوبه قدرشو بدون من کسیو راه نمیدم عمرا تازه بفهمم بیمارستان هم کار داره ک دیگه واویلا ...

ن خب کلا کارمون تو بیمارستان ی روزه قراره شب بریم پیش عمم صبحم بریم بیمارستان از اونورم مستقیم خونه خودمون منم حواسم ب عمم هست جایی نرفتم و نمیرم شوهرمم رعایت میکنه پس مشکلی پیش نمیاد ایشالا💛

با من وارد بحث نشید.دیگه خط ندارم😏🖤
وای فکر کن😂😂

فکر نکن عزیزم  اون کاربرهم بد متوجه شده بود  مسخره کردن بقیه خوب نیست خنگ هم نیستیم نفهمیم سال نو چیه اما عید نمیدونیم

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کرونا واقعا چجوریه اونجا می گن خوزستان قرمزه شوهرم برای سفر کاری می خواست بیاد راه ندادن

من خوزستانی نیستم زاهدانی ام اینجا وضعیت آبیِ اما اوضاع خوزستان اصلا خوب نیست کرونا انگلیسی هم اونجا زیاده  بهتره اصلا از خونه بیرون نرین  خطرناکه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
من پارسالم و امسالم فقط خونه مامان بابا و خواهرام مامان بابای همسرم و خواهرش  تامام🤚

مگه دیگه جایی مونده نرفتی 😁😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خونه همسایه ها

یعنی همسایه ها رو هم میرفتین میدیدین؟😁چه بامزه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !