2777
2789
عنوان

شرکت بازاریابی بیز...کمککک😭

161 بازدید | 14 پست

بچه ها ...هرکی تجربه داره کمک کنه

..هرچی به شوهرم از ضرر ها و پشیمونی های ملت تو شرکت های بازاریابی میگم گوش نمیده...میگه اونا درست و اصولی وقت نزاشتن و خوب کار نکردن..فقط ۱ درصد موفق میشن تو این کار من میخوام جزو یک درصد باشم...من میتونم...میگه با چشمم دیدم طرف ۸۰ میلیون گرفت یا تو ۴ ماه گوشی مدل بالا گرفت...چیکار کنم بچه ها گوشش بدهکار نیس😔میگه اونایی که شکست خوردن خوب کار نکردن

به  پدر مادرش بگو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سر شاخه های اصلی پول میبرن  وگرنه با بازاریابی دستمال توالت و نواربهداشتی کی رو دیدین پولد ...

اما خیلی مطمئن حرف میزنه..تو ۴ ماه ۱۰ میلیون درآمد میگه داره در آینده..

میدونن کاری نمیتونن بکنن

الان که حالیش نمیشه بزار بدبخت شه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
این حرفا رو ب همه اول میگن تا بکشوندشون تو کار اگ گوش نمیده بیخیال شو بذار کارشو بکنه سرش بخوره ب س ...

میگه اوناییکه شکست خوردن خوب کار نکردن...من جزو ۱درصدی خواهم بود که خوب کار کردنو میلیونر شدن🤦‍♀️

آخه میگه پولدارشم دیگه تورو نمیبینم چون الان مانع میشی😔

بگو باشه تو حالا پولدار شو

بشع که بدبخت میشم من خواهر

حالا واقعا ول نمیکنه که