2777
2789
عنوان

شرکت بیز...بچه ها خواهشا کمکک😓

194 بازدید | 21 پست

بچه ها ...هرکی تجربه داره کمک کنه

..هرچی به شوهرم از ضرر ها و پشیمونی های ملت تو شرکت های بازاریابی میگم گوش نمیده...میگه اونا درست و اصولی وقت نزاشتن و خوب کار نکردن..فقط ۱ درصد موفق میشن تو این کار من میخوام جزو یک درصد باشم...من میتونم...میگه با چشمم دیدم طرف ۸۰ میلیون گرفت یا تو ۴ ماه گوشی مدل بالا گرفت...چیکار کنم بچه ها گوشش بدهکار نیس😔میگه اونایی که شکست خوردن خوب کار نکردن

خب ظاهرا حسابی شست و شوی مغزی شده و اتفاقا اونایی ک عقل داشتن زود خودشونو نجات دادن همسر شما از اون طعمه های حسابیه براشون 😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرکت هایی که نتورک هستن ، اون فردی که کار را پرزنت میکنه برای امثال همسرتون ، بسیار فرد توانا و صاحب فن کلام و بیان است ...

قطعا شما نمیتونی با فن بیان اونا رقابت کنی و همسرت را توجیه کنی ..یکی از پرزنت هاشون را شاهد بودم .دیدم که میگم ...

پنبه ریز.بیز . بادران .هفت آسمان ..همه اینها مجوز برای کار دارن ...

ولی داروخانه ها و یا سازمان تغذیه کشور ، محصولات بهداشتی و غذایی این ها  را یا نمیفروشن یا پیشنهاد نمیدن ..

سوال پیش میاد که چرا پس این شرکتها دارن با مجوز کار میکنن؟؟

چون کله گنده ها و آقا زاده ها پشت این مافیا هستن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شرکت هایی که نتورک هستن ، اون فردی که کار را پرزنت میکنه برای امثال همسرتون ، بسیار فرد توانا و صاحب ...

زندگیم داره خراب میشع😔میگه چون مانع تراشی میکنی اگه به درآمد رسیدم تورو آدم حساب نمیکنم😔

زندگیم داره خراب میشع😔میگه چون مانع تراشی میکنی اگه به درآمد رسیدم تورو آدم حساب نمیکنم😔

رهاش کن ..یه جایی طرف باید بره تا انتهای چیزی ‌.. و بعدش متوجه بشه ...بذار بره 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هوووف از شانس من میزنه میلیونر میشع...

انشاله بشه ...

ولی تبلیغ محصولات این شرکتها واقعا حق الناسه ...محصولات بی کیفیت یا اینکه با زور آقا زاده ها مجوز گرفته باشه ....

من شخصا پولش را قبول ندارم