اولش فرش آشپزخونه رو یع کوچولو با جا اسپندی سوزوندم
الآنم اتو روشن کردم گذاشتم رو میز اتو
پارچش سوخت 😖😖باید ایستاده میذاشتمش 🥺🥺🥺
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم کلی کنگر گرفت پاک کردم ریختم تو سبزی خورد کن
باید کجا میریختی🙄من ندیدمش تا حالا
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
اومدم از این توالت شوی من ریختم رو سرامیکای آشپزخونه که خوب تمیز شن بعد بخار کرد تموم سرویس چاقوم درهای استیل قابلمه سینک آشپزخونه دیگه هر چی استیل رو کابینتا بود لک لک شد😕
باید با آب رقیقش میکردم😒
باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
من ابگوشت گذاشتم.یکی دوهفته بود عروسی کرده بودیم.نهار بود خوابم برد.بلند شدم دیدم سوخت
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
یه دست سرویس آرکوفام رو گذاشتم مایکروفر، دونه دونه شکوندم 🤪 تن ماهی با قوطی گذاشتم مایکروفر، ...
مایکروفرت خراب شد؟
یبار اوایل ازدواج ماکارونی(که شوهرمم متنفره)درست کردم بعد شفته شدو شووور پیش مادر شوهر اینا بودیم اونوقتا،بعد بخاطر اینکه کسی متوجه نشه ریختمش تویه کیسه سیاه و گذاشتم تو کشو کمدم تا وقتی کسی نبود ببرم بیرون بزارمش (کوبیده خریدم دیگه) تا اینکه یادم رف از ماکارونی های تویه کشو😁 بعد چند روز شوهرم کشو رو باز کرد گف بلااااا گفتم هااان گف بیا نگاه کن که لباست کرم زده 😂😂😂😂😂
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!