2777
2789

بگین که من تنها نیستم 😭😭😭

اقااا همش ۲۰روزه اومدم خونه خودم دوتا خرابکاری داشتم 😬😬

اولش فرش آشپزخونه رو یع کوچولو با جا اسپندی سوزوندم 

الآنم اتو روشن کردم گذاشتم رو میز اتو 

پارچش سوخت 😖😖باید ایستاده میذاشتمش 🥺🥺🥺

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

اصلا باورم نمیشه تو خونه مامانم همه کارا با من بود خرابکاری نداشتم نمیدونم تو خونه خودم چرا اینجوری میشه سر یه سال خونم نابود میشه که 🤐🤐🤐

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقو هامو گم میکردم فهمیدم همرو با پوست میوه ها انداختم سطل زباله رفته☹️

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
چاقو هامو گم میکردم فهمیدم همرو با پوست میوه ها انداختم سطل زباله رفته☹️

،از کجا فهمیدی😂😂😂

من داشتم غذا درست میکردم توی حیاط خلوط کبریت زدم زیر قابلمه روشن کنم بعد کبریت خاموش نکرده انداختم رو پتو🤕البته نفهمیدم خاموش نبوده رفتم بیرون اومدم تا حیاط خلوط آتیش گرفته😂😂😂😂

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

من چیزی نسوزوندم فقط دست به شکستنم کلا از مجردی خوب بود😂😂

مجرد بودم هییییچ کاری نمیکردم یعنی چایی هم واسه خودم نمیریختم بابام علنا گفت دختر من تخم مرغم بلد نیست درست کنه از الان بگما😂😂😂ولی ازدواج کردم خیلی راحت همه غذاهارو کم کم شروع کردم درست کردن و خیلیم عالی میشد✌😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

،از کجا فهمیدی😂😂😂

ازینکه یه روز خاهرم خونمون بود گفتم چاقو هام گم میشه اومد نگاه کرد تو سطلو گف بفرما اینجا مینداختی گفتم از کجا فهمیدی گف منم همین جوری بودم 

فهمیدم ارثیه😂

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
من داشتم غذا درست میکردم توی حیاط خلوط کبریت زدم زیر قابلمه روشن کنم بعد کبریت خاموش نکرده انداختم ر ...

وااااای شانس آوردی که😧😧😧

مهمون داشتم. اونم مهمون عریبه. لیمو عمانی نداشتم خود لیمو را انداختم تو غذا. باورتون نمیشه انقدر تلخ ...

ای سوتی تو مهمونی سخته و دردناک😖😬😬😂😂😂😂

من چیزی نسوزوندم فقط دست به شکستنم کلا از مجردی خوب بود😂😂 مجرد بودم هییییچ کاری نمیکردم یعنی چایی ...

خوش به حالت 

وقتی عروسی کردی چیزیم شکوندی یا نه

ازینکه یه روز خاهرم خونمون بود گفتم چاقو هام گم میشه اومد نگاه کرد تو سطلو گف بفرما اینجا مینداختی گ ...

😂😂😂😂

مهمون داشتم. اونم مهمون عریبه. لیمو عمانی نداشتم خود لیمو را انداختم تو غذا. باورتون نمیشه انقدر تلخ ...

😂😂😂😂😂😂

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.