2777
2789
عنوان

دزد ۱۱ساله درست بیخ گوشم

223 بازدید | 18 پست

خیلیییی دلم گرفته خیلی دارم میسوزم ....اخه یعنی اخرتی نیست ک مردم ازش بترسن ؟؟؟دنیا اینقد جای بدی شده ؟؟؟دوستم .کسی ک ادعای خواهری میکرد باهام طلاهامو دزدید ....وسایلمو ازم دزدید ...وقتی مچشو گرفتم چنان بهونه میاره چنان خودشو ب اون راه میزنه و منو خر فرض میکنه ک بدتر از کارش حرصم میگیره ....اصلااااااا تو کتم نمیره دوست ۱۱سالم همچین کنه باهام 

واااای

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ کی نباید اطمینان کرد

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

خب چرا وقتی یبار اینکارو کرد و مچشو گرفتی

باز به دوستیت ادامه دادی؟

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خودت چندسالته🙄

11ستاله با دوستش دوسته.. دوستش 11سالش نی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

طلاهاتو گرفتی ازش؟؟تو این دنیا فقط مادر و پدر و برادر و خواهر و همسر و بچه میتونن دوست ادم باشن...گاهی وقتا حتی به برادر و خواهر و همسر هپ نمیشه اعتماد کرد.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .