2777
2789
عنوان

از شوهرم نا اميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 77 پست
ای بابا .... افکار منفی بزارید کنار.... بنظرم دنبال روحیه گرفتن انگیزه گرفتن باشید... کلاسی باشگا ...

چقدر حرفاتون بهم ارامش داد واقعا ممنونم . من خيلي تنهام كسي و ندام باهاش درد دل كنم تنها تو اين سايت ميتونم حرف هامو بزنم ممنون بازم

اجاره و خرجي خونه رو خودش ميده ولي خرج هاي سنگين رو نميتونه . خيلي خيلي ادم خوب و ساده ايه خوشكلم هس ...

یه چیزی که هست اینه بیشتر آدمها بعد ازدواج میخوره توی ذوقشون،  هر کسی از یه بابت 

فکر نکن بقیه صد در صد امیدوارن به همدیگه🤣🤣🤣

این فکرا یه دوره داره ، این تموم میشه ، بعدی 

اگر دوستش داری و هدفت زندگی کردنه،  اینو بذار به حساب یه نقص اجتناب ناپذیر ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرفاتون بهم ارامش داد واقعا ممنونم . من خيلي تنهام كسي و ندام باهاش درد دل كنم تنها تو اين سايت ...

فعلا بچه دار نشو عزیزم اونم به بهانه تغییر روحیه تون هرگز

اول باید با قلب خودت کنار بیای

مسافرت برین دونفره شاید حالتون بهتر شد

فعلا بچه دار نشو عزیزم اونم به بهانه تغییر روحیه تون هرگز اول باید با قلب خودت کنار بیای مسافرت بر ...

ن اصلا فعلا شرايط بچه دار شدن ندارم . چون واقعا فعلا با دلم كئنار نيومدم

اگر همسرت اخلاقش خوبه و باعرضس و خیانت نمیکنه و آدم سر به راهیه واقعا حیفه بخاطر این افکار الکی ازش ناراحت باشی 

فکر کردی بقیع مردم چطور زندگی میکنن؟ 

هرکس مشکل خودشو می بینه فکر میکنه بزرگترین مشکل و داره

اگر ب این حرفها فکر کنی جز ناراحتی هیشی برات نداره

زندگی همینه، همه که همه چیو باهم ندارن.

توقع هاتو بیار پایین ساده هم میشه زندگی خوبی داشت

چکار ب خونواده شوهرت داری اونا هم گناه دارن .

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
به نظر من برو مشاوره شما بیشتر افسرده هستی خسته هستی چند سالتونه هر دوتا

من خيلي خسته شدم خيلي تنهام از اول زندگي بار تمام مشكلات رو دوش من بوده  خانواده پدريمم توبدترين شرايط منو تنها گذاشتن حالم خوب نيست 

چقدر حرفاتون بهم ارامش داد واقعا ممنونم . من خيلي تنهام كسي و ندام باهاش درد دل كنم تنها تو اين سايت ...

عزیزم منم خانواده ی سرشناسی دارم.با همسرم اتفاقی اشنا شدم از یک شهر دور بودن.وضع مالی خانواده همسرم خوب نیست.شوهرم اومد خواستگاری هیچ پولی نداشت.تازه رفته بود سرکار...من ۶ ماهی باهاش حرف زدم و اشنا شدیم .خیییلی دوسش داشتم و دارم.الان ۱۱ سال میگذره  از زندگیمون و من هرروز بیشتر از دیروز دوسش دارم .اخلاق خیییلی خوبی داره ووضع مالیمون خوب شده...

اگر واقعا دوست داشتنتون دو طرفه باشه.اینو ب جرات میگم مسائل مالی باعث جدایی نمیشه.من تجربشو داشتم و خواهرانه ازت میخوام افکار منفی رو از خودت دور کنی.

مرد بااخلاق کم پیدا میشه

من 28 و شوهرم29 

خوب هنوز اول راهید

برو مشاوره بهتون راه کار میده 

الان بهترین سن رو برای پیشرفت دارید

همیشه خودت رو با پایین تر از خودت مقایسه کن نه بالاتر از خودت چون ضربه میخوری به این فکر کن که شوهرت دوست داره و تو هم دوسش داری....

دوستمون درست میگه این افکار مقطعیه

در هر حال برای اینکه شدت نگیره حتمن یه مشاوره برو

و خدایی که بشدت کافیست......
اگر همسرت اخلاقش خوبه و باعرضس و خیانت نمیکنه و آدم سر به راهیه واقعا حیفه بخاطر این افکار الکی ازش ...

اخه دوستام همه با خانواده هاي خوبي ازدواج كردن همش ب من ميگن تو راحتي بي كسه شوهرت من خيلي ناراحت ميشم اره شوهرم خدايي اخلاقش خيلي خوبه و تلاششم ميكنه ولي بازم نميرسه