2777
2789
عنوان

از شوهرم نا اميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 77 پست
نميدونم الان پشيمونم شوهرم خيلي پسر خوبيه ولي اين چيزا اذيتم ميكنه

عزیزم اگر شوهرت خوبه باهاش بمون و زندگیتون بساز چون خیلی از مردها پولدارن ولی نجابت ندارن، اخلاق ندارن، خانواده دارن ولی فقط اسم و رسم دارن و از درون خالی هستن حالا دیگه چشمت رو ببند و بشین زندگیتو بکن 

من خيلي خسته شدم خيلي تنهام از اول زندگي بار تمام مشكلات رو دوش من بوده  خانواده پدريمم توبدتري ...

به این فکر کن که تو یک زن محکم و مستقل هستی و از خیلیا جلوتری موفق تری ....

برای خودت وقت بزار موسیقی شاد گوش کن برقص فیلم نگاه کن ورزش کن .... تو از خیلی ها جلوتری...

و خدایی که بشدت کافیست......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دوره چوسانه (کره جنوبی قدیم) که دنبال اصل و نسبی

خود ایران هم که جزو کشور جهان سومی هاست اصل و نسب توش معنی نداره

مهم تربیت خوبه که اون هم به شما بستگی داره!!

فقط مسئله پولشه میتونی صبر کنی پول جمع کنین و بعد بچه دار بشین که بچتون تو رفاه باشه

خدا ایشالا به پول شوهرت برکت میده، خودت میگی تازه بعد ازدواج رفته سر کار، حالا هی پیشرفت میکنه حقوقش بیشتر میشه همیشه که اینجوری نمیمونه

بعدم به این فکر کن توی همین نی نی سایت چقدر سرنوشت های عجیب غریب آدم میخونه، طرف شوهرش پولداره یه قرون خرج زن و بچه نمیکنه فقط چسبیده به پدر و مادرش، یا دست بزن داره یا زن بازه، خدا رو شکر کن شوهرت سالمه دوست داره اینا با پول بدست نمیاد، ولی پول توی زندگی میاد

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
عزیزم منم خانواده ی سرشناسی دارم.با همسرم اتفاقی اشنا شدم از یک شهر دور بودن.وضع مالی خانواده همسرم ...

يعني ميشه ما هم وضع زندگيمون تغيير كنه من از اينكه مستاجريم خيلي ناراحتم فك ميكنم ديگم نميتونيم خونه بخريم همش از اينده ترس دارم . الان با اينكه دوتامونم كار ميكنيم خيلي فشار رومونه ما يك ساله ازدواج كرديم . خانواده شوهرمم خيلي بدبختن حتي برادر شوهرم قطع نخاع شده ما عيد مجوريم بريم پيششون من دوس ندارم واقعا چون افسرده ميشم اوضاعشون رو ميبينم 

باید قبل ازدواج به این چیزا فکر میکردی،بعد من از این سایت یه چیزیو فهمیدم اونم اینکه ۹۹ درصد خانمای متاهل از خانواده شوهرشون ناراضی هستن،مطمئن باش اگه خانواده شوهرت با اصل و نصب هم بودن مثلا میومدی میگفتی تو زندگیمون دخالت میکنن کاش شوهرم کس و کاری نداشت.پس اگه شوهرتو دوست داری سعی کن به این چیزا فکر نکنی و زندگیتو ادامه بدی اگه هم دوسش نداری خوب یه فکر دیگه بکن

اخه دوستام همه با خانواده هاي خوبي ازدواج كردن همش ب من ميگن تو راحتي بي كسه شوهرت من خيلي ناراحت مي ...

فک کنم دوستات ناخواسته یا خواسته با حرفاشون فکرت رو مشغول کردن..... بهشون توجه نکن.... عوضش برا خودت خانواده بساز خودت و شوهرت برای شروع کافی هستید.... 

و خدایی که بشدت کافیست......
يعني ميشه ما هم وضع زندگيمون تغيير كنه من از اينكه مستاجريم خيلي ناراحتم فك ميكنم ديگم نميتونيم خونه ...

این چیزا نگو عزیزم...  به  چیز های خوبی فکر کن انشالله که درست بشه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

يعني ميشه ما هم وضع زندگيمون تغيير كنه من از اينكه مستاجريم خيلي ناراحتم فك ميكنم ديگم نميتونيم خونه ...

ان شالله ‌شما تازه اول راهید

وضع ما طوری بود ک پول پیش خونه نداشتیم مجبور شدم با خانواده همسرم زندگی کنم اوایل..خانواده م ازم دورن.اون موقع با ازدواجم مخالف بودن ولی بعد ک شوهرمو بیشتر شناختن خیلی براشاحترام قائلن.من سالی یکی دوبار میتونم خانواده مو ببینم.

من واقعا همسرمو دوست دارم.حتی از نظر ظاهری همسرم خیلی با من متفاوته...بخوام از لحاظی مسایل مادی و ظاهری بگم من سرم بهش.ولی از نظر طینت و اخلاق همسرم از من بهتره خییییلی...دوتا هم بچه دارم.همیشه میگم خدا بهترین پاداشو داده ب من.همسر پاک

چقدر حرفاتون بهم ارامش داد واقعا ممنونم . من خيلي تنهام كسي و ندام باهاش درد دل كنم تنها تو اين سايت ...

عزیزم

یه چی بهت بگم

خواهرانه

من خانواده شوهرم مولتی میلیاردرن

2 تا برادر شوهر و 5 تا خواهر شوهرم دارم

هنوز خواهرسوهرهام دیدن دو تا بچههام نیومدن!!!

با همشون

نه زنگی نه تماس تصویری نه رفت و آمدی

اصلا فکر نکن کسی میاد تکیه گاه میشه  واس زندگی آدم

هیییییییییییچ کی دلش به حال زندگی من و تو نمیسوزه

بخدا من فقط میگم ازمون نچاپن

پولمونو نزنن

دعوا نندازن

من همسرم آدم خوبیه

هی میگفتم اومدن تا این محله خونه من نیومدن

بچه منو ندیدن و گرررررریه میکردم

شوهرم یبار گفت خوشی زده زیر دلت که واس اینا گریه میکنی

بعد 13 سال دیگه چسبیدم به بچه هام و همسرم و خانوادم که ای کاش خیلی قبلتر این کاروو میکردم

گووووووووووووورررر بابای خودشون و پولشون

اگه همسرت آدم خوبیه بنظرم فکر احمقانه نزار بیاد سمنت

ببین این همه تایپیک مادرشوهر و خواهر شوهرم و جاریم و ازما پول گرفتن ببین چقدر زیاده

ببین تایپیک خیانت چقدددددرررر زیاده

فکر کن یه شوهر پولدار یه طایفه شوهر مهربون یه کسی که حمایت میکنه همه جور اما همسرم خدای نکرده معتاد یا زن باز

نمیگم همه پولدارا این مسائل رو دارن

اما حالا که  شرایط شما اینجوریه

با این افکار میتونی دلسردیتو از بین ببری

میتونی با عشق بیشتری زندگی کنی

شکر گزارتر باشی

بهترینها رو برای خودت و زندگیت از خدا میخوام

مهر بانوووو☺☺☺

چون پسر خوبيه و خوشم اومد ازش قيافه شم عاليه

سرزنش نکن پس . دل بده ب زندگیت . این  خواستن شبیه ی چیز غیر عادی .... 

زندگی در لحظه بکن.

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
مگه دوره چوسانه (کره جنوبی قدیم) که دنبال اصل و نسبی خود ایران هم که جزو کشور جهان سومی هاست اصل و ...

اره دقيقا همين نظرو داريم  اصلا نميخوام با اين شرايط بچه دار بشم ولي همه بهم ميگن سنت داره ميره بالا نميدونم چيكار كنم واقعا من 28 سالمه