2777
2789
عنوان

از شوهرم نا اميدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 77 پست
خب قبل ازازدواج نمیدونستی وضع مالیشون بده حالافهمیدی

چرا ميدونستم ولي همش ميگفتم گناه داره .ولش كنم . مامان و بابام نميخواستن جدا شيم الان ولمون كردن انگار ن انگار ي دختر دارن من و تو كلي مشكل رها كردن

چرا خودم شاغلم . اره دوسش دارم ولي كمكم حسم داره از بين ميره به اين چيزا فكر ميكنم

اول زندگی همه مشکلات دارن ....بچه دار هم بشید خودتون تربیت اش کنید ...تربیت به اصل نسب چکار داره؟

شما خودت شاغلی زندگی هم یعنی باهم بودن یکی شدن مشترک تلاش کردن و خرج کردن و به پای هم فدا شدن....چرا اینقدر بدگویی میکنید فکرنکنید همه خوبن هیچکس مشکل نداره؟

هرکسی یه دردی تو سینه اش ......

برا خودتون هدف و انگیزه ایجاد کنید ....مطمئن باشید بچه بیاد وارد زندگی بشه نگرش تون تغییر میکنه ....امیدوار میشید....

بدرود                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید قبل ازدواج اینارو ندیدین؟؟خانوادشو،شغلشو

چرا روزي ك ازدواج كرديم شوهرم ي هزار تومنم نداشت . بعد ازدواج شاغل شد . من نفهم بودم فكر ميكردم ميشه زندگيو با هم ساخت ولي واقعا نميشه ديگ كم اوردم

خب رزی ک اومدخواستگاری مگه اینارو نمیدونستی انتخاب خودت بوده بعدشم آدم از سرنوشتش هیچی نمیدونه ک&nb ...

نميدونم الان پشيمونم شوهرم خيلي پسر خوبيه ولي اين چيزا اذيتم ميكنه

اول زندگی همه مشکلات دارن ....بچه دار هم بشید خودتون تربیت اش کنید ...تربیت به اصل نسب چکار داره؟ ش ...

اخه واقعا برام زور داره تمم مسوليت هاي زندگي رو دوش منه مثلا ما 200 ميليون خرج كنيم شوهرم شب تا صبم كار كنه فقط 30 تومنش رو ميتونه بپردازه پسر خوبيه ولي ديگ الان جواب نميده من دلم ميخواست شوهرم همه مسوليت ها  رو به عهدش بگيره ن خودم ديگ كم اوردم. دلم ميخواد بچه دار بشم بشينم تو خونه ي مدت ولي جرات ندارم 

جدا شو! تا آخر عمر این حس باهات میمونه. تا بچه نداری جدا شو و برو پی زندگی کی دوست داری

خودمم بهش فكر ميكنم . ولي همينجوري ك نميتونم جدا شم خسته شدم از اين زندگي كوفتي .شوهرم خيلي ادم خوبيه ولي من ي زندگي ديگ رو ميخواستم

اخه واقعا برام زور داره تمم مسوليت هاي زندگي رو دوش منه مثلا ما 200 ميليون خرج كنيم شوهرم شب تا صبم ...

خب یواش یواش بندازید رو گردن خودش....

شما الان اون درامدتون رو خرج چی میکنید؟

یواش یواش از خرج های اضافه بزنید...و برنامه ریزی کنید برا درامد و هزینه های زندگی....

حتی شده خونتون تغییر بدین برید یه جای کوچکتر یا ارزانتر اجاره کنید ولی این مسولیت هارو به خودش واگذار کنید...

بدرود                                      
خودمم بهش فكر ميكنم . ولي همينجوري ك نميتونم جدا شم خسته شدم از اين زندگي كوفتي .شوهرم خيلي ادم خوبي ...

چرا نمیتونی؟!؟ وقتی این جوری میگی! مطئن باش بهتر نمیشه اوضاع که بدتر میشه بااین وضعیت کشور. حداقل الان بچه نداری و جوونی بعدا حسرت میخوری. جدا شو بنظرم

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
خب یواش یواش بندازید رو گردن خودش.... شما الان اون درامدتون رو خرج چی میکنید؟ یواش یواش از خرج های ...

اجاره و خرجي خونه رو خودش ميده ولي خرج هاي سنگين رو نميتونه . خيلي خيلي ادم خوب و ساده ايه خوشكلم هست ولي نميدونم چرا اينجوري شدم ب نظرت من افسرده شدم يا واقعا حق دارم تمام پس انداز و وسايل خونه خرج ماشين و خودم پول پيش خونه  همه  چي من پولشو ميدم  اون توانايي شو نداره واقعا

چرا نمیتونی؟!؟ وقتی این جوری میگی! مطئن باش بهتر نمیشه اوضاع که بدتر میشه بااین وضعیت کشور. حداقل ال ...

من تو عقدم سه بار تا دادگاهم رفتم ولي نميدونم چرا نشد ك جدا بشيم . برام دعا كن مشكلم حل بشه

اجاره و خرجي خونه رو خودش ميده ولي خرج هاي سنگين رو نميتونه . خيلي خيلي ادم خوب و ساده ايه خوشكلم هس ...

خب اینم میگذره دیگه گفتم زندگی مشترک یعنی دوتایی تلاش کنید برا زندگیتون...

شما پولت نفله نشده که خب پول پیش که پس انداز میمونه...پول ماشین هم که دادین خودتون هم استفاده میکنید...

زندگیتون تکراری شده بنظرم یه تغییر تحول ایجاد کنید ...اگر تواناییش دارید یه بچه بیارید بخدا زندگیتون تغییر میکنه....

الان یه زندگی خراب کنی به امید این که یه زندگی بهتر بسازید امکان پذیر نیست...

متاسفانه امار دختران مجرد هم کم نیست ....

زندگی تون تکراری شده و این باعث دلسردی تون شده....

بدرود                                      
خب اینم میگذره دیگه گفتم زندگی مشترک یعنی دوتایی تلاش کنید برا زندگیتون... شما پولت نفله نشده که خب ...

ما خيلي با هم خوب بوديم نميدونم چرا اين افكار اومده سراغم همش گريه ميكنم . با اينكه شوهرم اوضاع ماليش خوب نيست ولي هر كاري بخوام برام انجام ميده . ولي در كل ميترسم بچه دار بشم اگه من نتونم برم سر كار بچه مو چجوري بزرگ كنم فكر كردن ب اينا داغونم كررده

ما خيلي با هم خوب بوديم نميدونم چرا اين افكار اومده سراغم همش گريه ميكنم . با اينكه شوهرم اوضاع مالي ...

ای بابا ....

افکار منفی بزارید کنار....

بنظرم دنبال روحیه گرفتن انگیزه گرفتن باشید...

کلاسی باشگاهی و سرگرمی ایجاد کنید تا روحیه تون خوب شه...

بدرود                                      

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6022112/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87%d9%85%db%8c-%d9%85%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%af%db%8c%d8%a7

توی تاپیک منم بیاید باحاله

هـی تـو! از اینکـه‍ امـروز مـورد توجــه‍ همه‍ هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله‍ یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔