2777
2789
عنوان

سلام بنظرتون جنسیت نینی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست
اولی چه فرقی میکنه جنسیت؟

اصلا فرق نمیکنه چه دختر چه پسر خودم خیییلی دختر دوست دارم اما سنم کمه دوست دارم پسر باشه تا مجبور نشم یه سال دیگه باز بچه بیارم آخه پسر دوستن فامیلامون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون یجوریه اجتماعمون یه پسر بیاری از بچه اوردن راحت میشی انگار میخواد تاج و تختشون رو به ارث ببر ...

اره هرکی پسر میاره همچی باد میکنه

ولی اونایی که دختر ندارن دیدم خیلی تنها میشن تو سن بالاتر

دختر مونسه مادره

وجود هر دو جنس خوب و لازمه

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
الهی خدا از دهنت بشنوه😍

حس میکنم دختره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اره هرکی پسر میاره همچی باد میکنه ولی اونایی که دختر ندارن دیدم خیلی تنها میشن تو سن بالاتر دختر م ...

اره بخدا دور وریام میبینم چقدر تو بزرگ سالی پسرشون اذیتشون میکنه ولی دخترا همیشه پشت مادرشونن فقط دختره ک میمونه

دختر

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
من عاشق دخترم 😍ملورین و روشا که آهنگ میخونه تو انستا همش کلیپاشون میبینم دلم میره براشون😍

دختره اگه دختر بود لطفا بهم بگو یا لایکم کن منم دقیقا ویارام مثل تو بود دختر شد الانم شیش ماهشه